Linjer för Elementproduktion

PENOPE erbjuder allt ifrån enkla arbetsbord till rena specialmaskiner och hela tillverkningslinjer med regelverkstationer och multifunktionsportaler.

Läs mer »

Träbearbetning

Från Penope får du tillförlitliga lösningar för träbearbetning. I vårt utbud hittar du CNC-maskiner, sågar, spånborttagare, automatlager och annan utrustning som används vid träbearbetning.

Läs mer på finska »

Ytbehandling

Högklassig utrustning och ytbehandlingslinjer för träindustrins behov. I vårt utbud hittar du lösningar för målning av fönster och dörrar samt ytbehandling av skivprodukter, hyvlade produkter samt inrednings- och möbeldelar.

Läs mer på finska »

Aluminium

Bearbetningsmaskiner för aluminium. CNC-bearbetningscentra, sågar, geringsmaskiner – Penope har pålitliga lösningar för din produktion.

Läs mer på finska »

Plast

Plastbearbetningsmaskiner för effektiv och smidig produktion. CNC-bearbetningscentra, sågar och vattenskärare – Penope har pålitliga lösningar för din produktion.

Läs mer på finska »

Tillbehör

Från Penope får du högklassiga skär, sliptillbehör och lim för produktionens behov.

Läs mer på finska »

Service

Moderna underhållstjänster. Effektiv produktion är nyckeln till lönsam verksamhet. Teckna ett serviceavtal med oss, så håller vi dina produktionsmaskiner i toppskick. Vi installerar och underhåller maskiner och utrustning med gedigen yrkeskunskap. Vi erbjuder även reservdelar samt flyttning och modernisering av maskiner och utrustning.

Läs mer »

Pålitliga lösningar för industrins behov

Penope Oy bedriver import och handel med högklassiga bearbetningsmaskiner, maskinlinjer samt skärstål, filtersystem och industriförnödenheter. Vår heltäckande försäljningsorganisation förmedlar produkter och tjänster över hela Finland.

Finländska Penope

Vårt kvalitetssystem är certifierat enligt ISO 9001:2008-standard. Vi utvecklar ständigt våra tjänster och satsar på träindustrins, aluminium- och plastindustrins samt miljöteknikens framtid och på finländskt företagande.

• Marknadens bredaste utbud av produkter för trä-, aluminium- och plastindustri samt miljöteknik
• Vi levererar även kompletta linje- och fabrikshelheter
• Installations-, underhålls-, service- och reservdelstjänster
• Återförsäljare för världsledande maskintillverkare

 

Enerec levererar helhetslösningar inom miljöteknik

Enerec är en affärsenhet inom Penope Oy som importerar, säljer och underhåller maskiner och linjer för produktion av återvinningsbränsle och återvinning av olika material. Dessutom levererar Enerec system för bl.a. dammborttagning, gnistdetektering och släckning samt energiproduktion. Mer information finns på www.enerec.fi.