Biesse Sophia

Sophia on Biessen digitaalinen järjestelmäalusta, joka sisältää tiedonkeruun ennakoivan huollon ja tuotannon raportoinnin tarpeisiin (Sophia IoT) sekä varaosaportaalin, joka sisältää myös laitedokumentaation (Sophia Parts). Lue lisää Biesse Sophiasta: Biesse SOPHIA – tuotannon digiloikka -uutisesta.

Sophia Parts -varaosaportaali

Biesse on ottanut käyttöön Sophia Parts online-varaosaportaalin, joka on avoinna 24h vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa.
Voitte ladata käytössänne olevien koneiden dokumentteja, varaosakuvia, lähettää tarjouspyyntöjä ja tilauksia, jotka tulevat järjestelmän kautta meille jatkotoimenpiteitä varten. Portaalissa voi luoda konekohtaisen listauksen tehtaan suosittamista ns. kriittisistä varaosista, seurata toimeksiantojen edistymistä ja selata konekohtaista tilaushistoriaa.

Penope maahantuojana käyttää tätä järjestelmää jo Biesse Groupin varaosa-asioissa toimittajan suuntaan. Ohjelman kautta näkyy varastotilanne Biessen tehtaalla ja tulevaisuudessa portaalissa tulee näkymään hinnasto.

Rekisteröityminen Parts Sophia portaaliin alla olevasta linkistä:
https://parts.biessegroup.com// 

Paina ”Registration”-painiketta ja täytä rekisteröintilomake ja klikka ”Send”.

Rekisteröityessä tulee ilmoittaa kaikkiin portaalin asiakastoimintoihin oikeudet saava henkilö (Spare Parts Administrator), joka yrityksessänne vastaa portaalin ylläpidosta; jakaa yrityksessänne tarvittavat käyttöoikeudet muille henkilöille, muokkaa tai poistaa käyttäjätietoja tarpeen mukaan.
Rekisteröintilomaketta täytettäessä kohtiin “Spare Parts Administrator” ja “Spare Parts Administrator Email”, pyydetään täyttämään sen henkilön koko nimi ja sähköpostiosoite, joka toimii Parts Sophia portaalin ylläpitäjänä yrityksessänne.

Kun rekisteröinti on hyväksytysti lähetetty eteenpäin saatte sähköpostin, josta avautuu pääsy käyttöehtojen hyväksyntään ja portaalin toimintoihin. Tämän jälkeen voitte myös ladata App Storesta tai Google Play kaupasta ilmaisen, vastaavilla käyttöoikeuksilla varustetun mobiiliversion älypuhelimella tai tabletilla käyttöä varten.  Sovellusten latauslinkki löytyy esim. haulla Parts Sophia.

Asiaan liittyviin kysymyksiin vastaa mielellään​:
Juuso Niinimäki, Varaosapäällikkö, puh. 050 911 7988, juuso.niinimaki@penope.fi

 

Sophia IoT

Sophia IoT perustuu tiedonkeruuseen antureilta ja ohjausjärjestelmästä. Näiden tietojen pohjalta voidaan ennakoida huoltotarpeita ja näin ollen minimoida tuotannon keskeytykset. Jos laite kuitenkin ennalta arvaamatta vikaantuu tuotannon aikana, voidaan Sophia IoT-järjestelmän kautta selvittää vika perinteistä vianhakua nopeammin. Käytössä on suojattu Internet-yhteys koneeseen ja sen tapahtumalokiin sekä mm. videokuvan välitysmahdollisuus teknisen tuen ja loppukäyttäjän välillä.

Sophia IoT järjestelmä sisältää myös raportointia ja tunnuslukujen keruuta konekohtaisesti. Näin saadaan tuotannon määrään ja laatuun liittyviä tietoja, joiden avulla tuotantoa voidaan tehostaa. Raporttitiedot tallentuvat pilvipalveluun ja ovat sieltä saatavilla monella päätelaitteella.

Asiaan liittyviin kysymyksiin vastaa mielellään
Jesse Tähtinen, Huoltopäällikkö, puh. 040 576 6338, jesse.tahtinen@penope.fi

Tarvitsetko teknistä apua?

Soita maksuttomaan HelpDeskiimme, niin autamme sinua.

040 154 6600

Penope yhteystiedot

OsoiteTupalankatu 9
15680 Lahti
Avoinna arkisinklo 8:00 – 16:00
emailinfo@penope.fi
tel.(03) 87 870
LaskutustiedotVerkkolaskut: 003732503681
Sähköpostilaskut: penope@bscs.basware.com
Paperilaskut: Penope Oy,Tupalankatu 9, 15680