• Kategoria

  • Tyhjennä valinnat

Biesse Wood

Biesse Wood on osa Biesse konsernia. Biesse Wood työllistää maailmanlaajuisesti noin 2.100 henkilöä. Tuotantotilaa Pesarossa, Italiassa on yli 120.000 neliömetriä. Perustamisestaan, vuodesta 1969 lähtien, Biesse Group on kasvanut nopeasti ja vahvistanut asemaansa kansainvälisenä toimijana liikekumppaneidensa avulla. Biesse Woodilla on kuusi tuotemerkkiä, joilla kullakin on oma kokemuksensa ja historiansa. Tämä synergia antaa Biesse Groupin tuotekehitykselle mahdollisuuden vastata markkinoiden haasteisiin.

Valmistajan sivuille

REX

REX Holzbearbeitungsmaschinen on saksalainen luotettavien ja kestävien höylien valmistaja. Noin 70 vuoden ajan REX -koneet ovat asettaneet standardeja nykyaikaiselle puuntyöstölle. REX- koneet valmistetaan alusta loppuun saman katon alla, joka takaa korkealaatuiset koneet.Nykyään yli 35 000 korkean suorituskyvyn REX-höylää toimii yli 90 maassa. Tämä menestys perustuu vuosien kokemukseen sekä perheyrityksen ja ammattitaitoisen henkilöstön korkeaan laatutasoon.

Valmistajan sivuille

VIET

VIET valmistaa ensiluokkaisia ja moderneja hiomakoneita  – yli 15.000 koneen kokemuksella. Tehdas on vuodesta 2011 lähtien ollut BIESSEn omistama ja muutamassa vuodessa tehtaan kone- ja tuotantoratkaisut on modernisoitu tulevaisuuden yhä vaativampiin tarpeisiin. VIET on tunnettu kestävien teollisuuskoneiden valmistajana. Koneleveydet 350 - 2200 mm korostavat teknologista ylivoimaa, kun tarvitaan luotettavuutta ja tuotantotehoa. Koneet räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Erilaiset rumpu- ja tallayksiköt ovat koneiden perusta ja niiden erilaiset variaatiot mahdollistavat uniikit koneet kuhunkin hiontatarpeeseen. VIET on edelläkävijä rumpu- ja elektronisessa tallatekniikassa, jonka ansiosta lukuisat asiakkaat ympäri maailmaa ovat investoineet VIET -hiontakeskuksiin. Koneiden nauhapituudet ovat 2200 – 3250 mm ja myös metallihiomakoneet ovat osa tehtaan laadukasta tuotevalikoimaa. Suomessa on yli 300 VIET -hiomakonetta monenlaisissa käyttökohteissa. Kun mietit hiontaratkaisuja käänny puoleemme.

Valmistajan sivuille

System TM A/S

System TM A/S on räätälöityjen koneiden ja tuotantolinjojen toimittaja yli 40 vuoden ja yli 300:n käytössä olevan linjan kokemuksella. Optimoivat katkaisusahat, sormijatkoskoneet, mekanisointilaitteet ja erityisesti avaimet käteen toimitettavat linjakokonaisuudet kuuluvat tämän tanskalaisen yhtiön tuotevalikoimaan. System TM A/S on osa HOMAGin Solid Wood Processing -divisioonaa.

Valmistajan sivuille

Kallesoe Machinery

Kallesoe Machinery on yksi maailman johtavista liimattujen puutuotteiden tuotantoon tarkoitettujen järjestelmäratkaisujen kehittäjistä ja valmistajista. ​Kallesoe kehittää asiakkaiden tarpeisiin sopivia ratkaisuja ja painottaa ratkaisujen korkeaa laatua, suurta kapasiteettia ja joustavuutta.​Asiantuntemuksemme, kokemuksemme ja korkean teknologian koneistomme takaavat markkinoiden vakaimmat ja luotettavimmat ratkaisut CLT-, liimapuu- ja massiivipuulevyille, monikerroksisille paneeleille, pylväille ja palkeille.Kallesoe Machinery on osa HOMAGin Solid Wood Processing -divisioonaa.

Valmistajan sivuille

Microtec SRL

Microtec SRL on johtava skannerivalmistaja maailmassa toimittaen laajasta tuotevalikoimasta skannereita puu- ja sahateollisuuden moninaisiin käyttötarkoituksiin. Erittäin suorituskykyiset skannerit takaavat raaka-aineen entistä tehokkaamman hyödyntämisen, pienemmät työvoimakustannukset sekä konekapasiteetin optimaalisen käytön.

Valmistajan sivuille

Biesse

Biesse CNC-työstökeskukset levyosien sekä massiivipuun jyrsintään ja poraukseen. Koneet soveltuvat myös muovin ja alumiinin työstämiseen. Läpisyöttävät porausautomaatit. Muotokappaleiden reunalistoitusautomaatit.

Valmistajan sivuille

BiesseEdge

Kalusteteollisuus edellyttää tuotantokoneilta luotettavuutta ja suorituskykyä. BiesseEdge on vastaus reunalistoitukseen. Konemallisto sisältää 1- ja 2-puoleiset koneet suorien reunojen listoittamiseen sekä nauha- että listamateriaaleilla. Teknologian ja varustelun joustavuus mahdollistaa myös Softform- reunamuotojen listoittamisen.

Valmistajan sivuille

Handling

BIESSE Handling on valmistanut levynkäsittelylaitteita johtaville kalustevalmistajille jo yli 30 vuoden ajan. Yhtiön suurin voimavara on vuosien myötä saatu kokemus, joka jatkuu uusien, kansainvälistä asiakaskuntaa tyydyttävien tekniikkojen kehittämisellä.

Valmistajan sivuille

Drilling

Porausautomaatit perustuvat Biessen kehittämään teknologiaan. Kalustehelotuksissa Biesse on ollut johtava valmistaja jo pitkään. Kiitos laajan konevalikoiman, Biesse tarjoaa CNC-ohjatut integroidut linjastot poraukseen, heloitukseen, kokoonpanoon ja pakkaukseen.

Valmistajan sivuille

Selco

Biessen Selco tarjoaa levynpaloitteluautomaatit ja kulmasahauslaitteistot kapasiteettialueelle 1- 120 m3/vuoro. Korkealuokkaisten laitteistojen automaattiaste määräytyy asiakkaan tarpeen mukaan.

Valmistajan sivuille

Biesse Systems

Biesse Systems on perustettu vuonna 2000 Biesse Woodin halusta palvella asiakkaita kokonaisissa tehdashankkeissa. Toiminnan ydin on luoda yhdessä asiakkaan kanssa uusimpia tuotantoteknologioita sekä yhdistää tehokkaita ja moderneja tuotantolaitoksia, joissa valmistetaan kilpailukykyisiä ja korkealaatuisia tuotteita.

Valmistajan sivuille

Orma Macchine

Orma Macchine on valmistanut erilaisia hydraulisia puristimia sekä täydellisiä puristinlinjoja jo yli 30 vuoden ajan. Huonekaluteollisuuden alalla Orma on jo seitsemänkymmentäluvulta ollut johtava puristinvalmistaja. Jo 15 vuoden ajan Orma on myös valmistanut kylmälaite- ja rakennusteollisuudelle polyuretaanilevyjen valmistuskoneita.

Valmistajan sivuille

Omal

Omal poraus- ja poratapinlyöntiautomaatit on suunniteltu levykaluste- ja massiivipuutuotteiden, kuten levy-, ja huonekalukomponenttien, laatikon sarjojen sekä erilaisten kehärakenteiden vaakaporaukseen ja tapinlyöntiin. Joustavan ohjauksen ansiosta koneet soveltuvat niin yksittäis- kuin sarjatuotantoonkin.

Valmistajan sivuille

Putsch Meniconi

Putsch® Meniconi on vuonna 1956 Toscanassa, perustettu italialainen yritys. Putsch® Meniconi kehittää päivittäin uusia innovatiivisia levysahoja ja CNC-koneita vastaten tuotannon, tilansäästön ja ajan tarpeisiin. Yritys investoi merkittävän osan liikevaihdostaan tutkimustoiminnan tukemiseen, mikä mahdollistaa jatkuvan kehityksen.  Tuotanto tapahtuu 9000 neliömetrin tiloissa Poggibonsissa, Toscanan sydämessä.

Valmistajan sivuille

Dan-List

Kun on tarve erikoisporakoneesta, Dan-List on kumppanimme. Se valmistaa koneita täyttämään asiakkaan tarpeet ja toiveet: automaattinen syöttö, katkaisut, erikoisporaukset sekä poratapinlyönti.

Valmistajan sivuille

Riepe

Riepe on perinteinen saksalainen perheyritys, joka on erikoistunut teollisten nesteiden valmistukseen levykalustetuotantoon. Heiltä löytyy valikoimasta tuotteita irroitus- ja puhdistusnesteistä aina ruiskutusyksiköihin saakka. Riepen nesteet nauttivat suurta arvostusta puutuoteteollisuudessa ja tästä syystä kaikki johtavat listoituskonevalmistajat, kuten Biesse, suosittelevat alkuperäisiä Riepen tuotteita heidän laitteissaan.

Valmistajan sivuille

Jowat

Jowat liimoilla parhaat ja luotettavat liitokset. Saksalainen Jowat on yksi arvostetuimmista liimantoimittajista Euroopassa. Jowatin tuotevalikoimasta löytyy sulateliimat, PVAC- liimat, PUR- liimat, sekä monet muut puusepänteollisuudessa käytettävät liimatyypit.

Valmistajan sivuille

Ekamant

Ekamant-hiomatarvikkeilla parasta pinnanlaatua puu- ja levypinnoille. Ekamantin tuotevalikoima sisältää hiomatarvikkeet käsihionta-arkeista leveänauhoihin. Varastossamme on laaja valikoima mm. yleisimpiä leveänauhoja kalibroinnista viimeistelyyn.

Valmistajan sivuille

Saint-Gobain | Norton

Norton (entinen Cora) tarjoaa laajan valikoiman kombi- ja polyesterinauhoja lastulevyn, vanerin sekä kertopuun vaativiin tuotanto-olosuhteisiin.

Valmistajan sivuille

AuerTech

Itävaltalainen AuerTech on erikoistunut hirsitaloteollisuuden koneisiin. Hirrentyöstökeskukset voidaan varustaa porausyksiköllä, vaaka- ja pystyloveusyksiköllä, urajyrsinyksiköllä ja katkaisuyksiköllä. Kone voi olla manuaalikäyttöinen tai automaattinen varustettuna sisään- ja ulossyöttökuljettimilla sekä helppokäyttöisellä ohjelmointiyksiköllä.

Valmistajan sivuille

Wintersteiger

Wintersteiger tarjoaa korkealaatuista ohutsahateknologiaa eri puuteollisuuden aloille missä arvokkaan raaka-aineen saantoaste on tärkeä kilpailutekijä. Ohutkehäsahoja ja ohutvannesahoja sekä näistä rakennettuja linjakokonaisuuksia käyttävät mm. parkettiteollisuus, huonekaluteollisuus ja veneenrakennusala.

Valmistajan sivuille

Comec

Italialaisen Comecin CNC-työstökeskukset tekevät mm. ikkuna- ja ovikomponenttien heloitustyöstöt, huonekalukomponenttien profiloinnit ja liitostyöstöt. Comec-koneet voidaan varustaa erilaisilla työstöyksiköillä tilaajan tarpeiden mukaisesti. Helppokäyttöinen ohjausyksikkö varustettuna selkeällä graafisella näytöllä tekee koneen ohjelmoinnin todella helpoksi.

Valmistajan sivuille

Friulmac

Friulmacin erikoisalueena ovat askeltavasti läpisyöttävät, kaksipuoleiset työstöautomaatit. Työkappaleen päät voidaan mm. profiloida, tapittaa, porata ja asentaa paikoilleen. Tyypillisiä Friulmac-koneiden käyttäjiä ovat huonekalutehtaat ja ovitehtaat.

Valmistajan sivuille

Vertongen

Belgialainen perinteinen tapituskoneiden valmistaja Vertongen on aina ollut kehityksen kärjessä yksipuolisten tapituskoneiden valmistajana. Laajan malli- ja varustevalikoiman ansiosta Vertongenilta löytyy vaihtoehto jokaiseen tapitustyöhön. Koneet voidaan varustaa mm. pitkillä karoilla, CNC-ohjauksella ja automaattisella tapituspöydän liikkeellä.

Valmistajan sivuille

Graule

Graule manuaaliset jiiri- ja katkaisusahat monipuoliseen katkaisuun ja jiirisahaukseen. Jiirikulmat ja kallistus on mahdollista asettaa joko manuaalisesti tai automaattisesti. Liitettynä Tiger Stop-vasteeseen siitä saadaan joustava katkaisuasema erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Valmistajan sivuille

TigerStop

TigerStop ohjelmoitava vaste voidaan liittää mihin tahansa katkaisusahaan, salvoskoneeseen, porakoneeseen jne. Vasteita on saatavissa eri pituuksia ja ne voidaan asentaa toimimaan myös työntävänä.

Valmistajan sivuille

Holtec

Nippusahojen alkuperäinen keksijä Holtec GmbH & Co. KG on edelleen suunnannäyttäjä nippusahojen kehittäjänä ja valmistajana. Saksassa kahdella tehtaalla ja 145 työntekijän voimin valmistettavat siirrettävät ja kiinteät nippusahat ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan. Maailman suurimman moottorisahavalmistajan, Stihlin, ketjut ja Holtecin terälaipat takaavat yhdessä optimaalisen sahaustuloksen.

Valmistajan sivuille

Dubus

Dubus Industries on erikoistunut ovi- ja ikkunateollisuuden työstökeskusten suunnitteluun ja valmistamiseen. Yrityksellä on yli sadan vuoden perinteet koneenrakentamisesta. Pariisin lähistöllä sijaitsevassa tehtaassa valmistetaan myös koneita alumiini- ja PVC -profiilien työstämiseen. Vakiokomponentteja käyttäen koneet rakennetaan tilaajan tarpeiden mukaisesti. Tyypillistä Dubus -koneille on niiden joustavuus ja suuri tuotantoteho. Suomen ikkuna- ja oviteollisuudessa on useita tyytyväisiä käyttäjiä.

Valmistajan sivuille

Cape

Espanjalainen MECANICA CAPE, S.L.U. on perustamisvuodestaan 1967 lähtien keskittänyt toimintansa kuormalavatuotannon koneisiin. CAPE kuuluu alansa merkittävimpiin valmistajiin maailmanlaajuisesti.

Valmistajan sivuille

Alpha-Brush

Alpa-Brush-hiomatuotteet tarjoaa tehokkaan ja pitkäikäisen ratkaisun väli- ja muotohiontaan.

Valmistajan sivuille

Fladder

Fladder -hiomatarvikkeet soveltuvat muotokappaleiden hiontaan. Fladderin tarjoamilla ratkaisuilla voidaan nopeuttaa ja helpottaa monia käsityövaiheita.

Valmistajan sivuille

Leuco

Saksalaiset Leuco-timantti- ja kovametalliterät tuottavat tehoa ja varmuutta tuotantoon yli 50 vuoden kokemuksella. Kattavaan valikoimaan kuuluvat pyöröterät, murskaimet, kursot, timanttiterät, teränpitimet jne. Olipa kyseessä yksittäinen terä tai kokonaiset linjaratkaisut, Penope ja Leuco voivat tarjota kilpailukykyisen ja pitkälle tulevaisuuteen kestävän ratkaisun.

Valmistajan sivuille

FIN

FIN-liimanlevittimillä liima levitetään työkappaleeseen telan avulla. Levittimen leveys voi olla 250 - 2200 mm ja se voi olla yksi- tai kaksipuolinen. Kappaletavaran reunaliimoitukseen tarkoitettu levitin on varustettu pystytelalla. Levitin voidaan varustaa automaattisella liimansyöttölaitteistolla. FIN valmistaa myös harjakoneita työkappaleiden puhdistukseen sekä liimanlevittimien ympärillä tarvittavia kuljetinpöytiä.

Valmistajan sivuille

Kuper

Viilunvalmistustekniikan kehittäjänä tunnettu KUPER valmistaa konetehtaassaan kaikki viilunvalmistuksessa tarvittavat laitteet. Tehokkaat leikkurit pitkittäis- ja poikittaisleikkaukseen ja toimintavarmat liitoskoneet zig zag - ja liimasaumamenetelmällä varmistavat laadukkaat viilusaumat. Toimitamme mielellämme myös koneissa tarvittavat saumauslangat ja tarvikkeet kaikkiin toimiviin viilutuslaitteisiin.

Valmistajan sivuille

Langzauner

Itävaltalainen Langzauner valmistaa ensiluokkaiset ja laadukkaat viilusahat manuaali- ja automaattikoneina. Sahayksikön lisäksi koneet voidaan varustaa mm. viimeistelyhöyläyksiköllä ja numeerisilla takavasteilla. Langzaunerin koneet ovat ylivoimaisia myös reuna- ja pitkänauhahionnassa.

Valmistajan sivuille

Untha

Jätemurskainten (puu- ja kierrätysmateriaalit) asiantuntija, itävaltalainen UNTHA valmistaa lähes sadan henkilön voimin laadukkaita murskaimia teollisuuden tarpeisiin. Tehtaan koneet ovat 1-, 2- tai 4-roottorisia konemalleja, joista kuhunkin murskaustarpeeseen löytyy oikea kone. Lukuisat tekniset yksityiskohdat eri konemalleissa mahdollistavat tehokkaat ja kestävän murskauksen jatkuvatoimisesti myös isoissa laitoksissa. Laitteiden suorituskyky ja toimivuus ovat saaneet kiitoksia myös Suomen teollisuudesta ja tehtaan osaamista kuvastaa myös merkittävät referenssit maailmanlaajuisessa suurteollisuudessa. Varastossamme aina koemurskausmahdollisuus - tule testaamaan!

Valmistajan sivuille

Haas

Saksalainen HAAS on raaka-aineiden kierrätykseen tarkoitettujen laitteiden valmistaja. Tehtaan valmistusohjelma sisältää mm. mobiilimurskaimet, rumpuhakkurit, vasaramyllyt, esimurskaimet, seulat, kuljettimet ja täydelliset järjestelmät jätteen käsittelyyn. Tehdas on tunnettu kestävien ja laadukkaiden laitteiden valmistajana.

Valmistajan sivuille

Fagus-GreCon

Fagus-GreCon on valmistanut luotettavia kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmiä yli 30 vuoden ajan. Alallaan maailman suurimman toimittajan laitteistoja on asennettu ympäri maailman yli 30 eri teollisuuden alalle ja yli 100.000 kohteeseen. Laitteistokokoonpano suunnitellaan aina kohteen mukaan ja tinkimättä tehtaan, vakuutusyhtiöiden tai viranomaisten antamista määräyksistä.

Valmistajan sivuille

Unifog

Unifogilta laitteistot tuotantotilan ilmankosteuden hallintaan. Kun ongelmana on esimerkiksi staattinen sähkö, materiaalien kuivuminen, limakalvojen kuivuminen ja pölyhaitat, Unifog-kostutuslaitteisto on ratkaisu ongelmaan. Tuotantotilojen kostuttaminen kuivina vuodenaikoina vähentää puun elämistä sekä sitoo pölyä, jolloin tuotannon laatu paranee. Kosteudeltaan tasainen ilma on myös terveyden ja työviihtyvyyden kannalta tärkeä.

Valmistajan sivuille

Di Più

Italialainen DI PIÙ on erikoistunut laadukkaiden brikettikoneiden valmistukseen. Tehdas on valmistanut brikettikoneita jo 30 vuoden ajan ja koneet soveltuvat mm. puulle, metallilastulle, paperille, tekstiilipölylle, muoville yms. Di Più voi toimittaa briketin valmistukseen myös koko tehtaan raaka-aineen varastoinnista aina briketin pakkaukseen asti. Tuoteperheessä löytyy brikettikone eri raaka-aineille ja kapasiteetille - 3 mallia: BRIK MB, METALBRIK HB ja OLEOBRIK HB. Tehokkuus, luotettavuus ja laatu ovat tehtaan arvoja ja kuvaavat myös brikettipuristimia.

Valmistajan sivuille

P. Blakstad

Norjalainen P. Blakstad toimittaa vankkoja hydraulitoimisia lastunpaalaimia. Tuotevalikoimasta löytyy lastupaalain kapasiteetille 60 ja 100 paalia / tunti. Laitteisto soveltuu hyvin keskisuurille ja pienille höyläämöille, jotka haluavat tehdä lastusta helposti käsiteltävän, säilytettävän ja myytävän purupaalin.

Valmistajan sivuille

Plasticband

Tehokkaat ja toimintavarmat käärintäpakkauslaitteet valmistaa PLASTICBAND. Tehtaan mallisto on aina pienestä nipunkäärintäkoneesta aina isoon automaattikoneeseen, jolla vaikka kalusterungot menevät varmatoimisesti suojapakettiin.

Valmistajan sivuille

Göckel

Tasohiomakoneiden valmistaja Göckel valmistaa laadukkaita tasohiomakoneita hakkurin ja sorvin terien hiontaan. Göckelin koneet soveltuvat myös konepajateollisuuden erilaisiin tasohiontatöihin.

Valmistajan sivuille

Mecal

Mecal S.r.l. on 1978 perustettu n.150 henkeä työllistävä pohjois-italialainen alumiini- ja PVC- työstökoneiden valmistaja. Tuotantotilaa Frascarolossa sijaitsevassa yrityksessä on n.60 000 m2. Kokeneet ja korkean ammattiosaamisen omaavat asentajat takaavat koneiden toimivuuden.

Valmistajan sivuille

Schirmer

Saksalainen Schirmer valmistaa läpisyötettäviä alumiini- ja muoviprofiilin työstö- ja katkaisulinjoja. Schirmer on tunnettu korkeasta automaation asteesta ja laadusta.

Valmistajan sivuille

Urban Machinery

Saksalainen U-R-B-A-N tarjoaa yli kuuden vuosikymmenen kokemuksella tuotantokoneita ja -linjoja muovi-ikkunateollisuudelle.  Valikoimasta löytyy mm. katkaisu- hitsaus- ja kulmanputsauskoneet muoville.

Valmistajan sivuille

Pertici

Vuonna 1967 perustettu Pertici on erikoistunut alumiinintyöstökoneiden valmistamiseen. Suomessa hyvin tunnetun konevalmistajan kaksiteräsahoja ja kopiojyrsinkoneita käytetään myös laajalti puuteollisuudessa.

Valmistajan sivuille

SCM Minimax ja Formula

SCM on perinteikäs italialainen konevalmistaja. Minimax ja Formula mallisarjoista löydät laadukkaat oiko- ja tasohöylät, tarkistuspyörösahat ja alajyrsimet sekä vannesahat erilaisiin puuteollisuuden ja koulujen tarpeisiin.

Valmistajan sivuille

Rema

Rema on konevalmistaja, jonka historia ulottuu aina 1950-luvun alkuun. 1960-luvulta lähtien yritys on erikoistunut puuntyöstökoneiden valmistukseen. Nykypäivänä Rema on keskittynyt erilaisten sahojen valmistukseen, päätuotteena tarkistuspyörösahat. Reman tarkistuspyörösahat ovat kattavasti varusteltavissa moneen eri tarpeeseen ja ne täyttävät vaativankin käyttäjän toiveet.

Valmistajan sivuille

Maggi Technology

Maggi Technology valmistaa laadukkaita manuaalisia säteissahoja puumateriaalin katkaisuun. Tuotevalikoimasta löytyy sopiva saha aina sahatavaran katkomisesta levymäisten kappaleiden katkomiseen (maksimi työleveys 980 mm).

Valmistajan sivuille

Ruwi

RUWI GmbH valmistamat monikarajyrsinkoneet on tarkoitettu pienten sarjojen valmistamiseen, joissa asete täytyy vaihtaa usein. Koneesta on useita eri versioita ja sitä voidaan tarvittaessa täydentää lukuisilla lisälaitteilla. RUWI-monikarajyrsinkone onkin jo esimerkiksi useamman veneveistämön ja mallipuusepänverstaan työkone.

Valmistajan sivuille

Makor

Italialainen Makor on puuteollisuuden pintakäsittelylaitteistojen markkinajohtaja maailmassa, niin yksittäiskoneissa kuin pintakäsittelylinjoissakin. Tehtaan tuoteohjelma koostuu hiomakoneista (nauha-, laikka- ja harjayksiköin), levityslaitteistoista (ruisku-, VACUUM-, kitti- ja robottilevittimet), kuivausuuneista (UV, IR, JET AIR, konvektio) sekä niihin liittyvistä mekanisointilaiteista (syöttö- ja pinontalaitteet, kuljettimet) sekä pakkauskoneista. Useat linjatoimitukset lista- ja paneelihöyläämöille, talotehtaille, ikkuna- ja oviteollisuuteen sekä kalusteteollisuuteen ovat Makorin näyttönä vahvasta projektiosaamisesta. Tehtaan omassa laboratoriossa voidaan suorittaa testejä asiakkaiden ja eri ainetoimittajien kappaleilla ja aineilla. Näin löydetään paras ratkaisu erilaisiin tarpeisiin ja voidaan varmistua parhaasta mahdollisesta laadusta pintakäsittelyssä.

Valmistajan sivuille

Finiture

FINITURE srl valmistaa luotettavat, räätälöidyt linja- ja robottiratkaisut teolliseen maalaukseen Tehtaan linjastot ovat ensiluokkaisia ja toimintavarmoja ripustusratamaalaamoita, joissa normaalisti maalataan ikkunoita tai ovia, mutta myös erilaiset huonekalu- yms. tuotteet soveltuvat hyvin ao. linjoille. Radat ovat usein edistyksellisiä ”Power & Free” – ripustusratakuljettimia, joissa kappaleita voidaan ajaa maalauksen jälkeen kuivaamoon, välivarastoon, välihiontaan tai erilaisiin tuotantopisteisiin. Radoissa voi olla RFID-ohjausta, jolloin kuikin vaunu voidaan identifioida ja sen avulla vaikka vaihtaa automaattisesti väriä maalauspisteessä ja näin tehostaa joustavaa tuotantoa. Kuivausteknologiassa FINITURE käyttää usein ns. LDP-kuivailmauuneja, joissa kosteus saadaan olosuhteista riippumatta helposti kuivaustilasta pois. Maalauspisteet voivat olla erilaisilla maalauskaapeilla kuivasuodatuskaapeista talteen ottaviin kylmäseinäkaappeihin. FINITURElla on yhteistyöyritys, jossa heidän linjat ovat teollisessa maalaamokäytössä ja siellä voidaan helposti testata kaikki uudet tuotekehitysprojektit.  FINITURE on tunnettu nimi myös Suomessa ja lukuisat maamme johtavista tuotantolaitoksista käyttävät heidän teknologiaa osana laadukasta tuotantoa.

Valmistajan sivuille

Barberan

Yksi maailman johtava pintakäsittelylinjastojen valmistaja BARBERAN tekee laadukkaat linjastot ekologiseen pintakäsittelyyn. Laitevalikoima soveltuu puu-, lasi- ja graafisen teollisuuden käyttöön. Sovellutukset eri levitysmenetelmin (tela-, valu- ja ruiskulevitys) sekä kuivauslaittein (UV, IR, OPTIOVEN, konvektio) mahdollistavat täydellisten pintakäsittelylinjojen projektitoimitukset hionta- ja puhdistuslaitteineen. Tehokkaat linjaratkaisut löytyvät mm. huonekaluille, keittiökalusteille, ovi- ja ikkunateollisuuteen sekä lattiateollisuuteen. Laitteistot edustavat viimeisintä teknologiaa ja useat kehitetyt sovellutukset takaavat tehtaan asiakkaille parhaat ratkaisut pintakäsittelyyn. Myös tehokkaat printtaus- ja telapainolinjat mahdollistavat edulliset ja laadukkaat pinnat BARBERAN asiakkaiden tuotteille.

Valmistajan sivuille

Tecnolegno

Reunahiontatekniikan uranuurtaja TECNOLEGNO on kehittänyt tehokkaat hiontalaitteet huonekalu- ja rakennuspuuteollisuuden hiontatarpeisiin. Erilaiset 1- ja 2-puoliset hiomakoneet ja -linjat erilaisine nauha- ja laikkahiomayksiköineen mahdollistavat ensiluokkaisen laadun silloin, kun halutaan parasta. Erityisesti tehtaan tallahiontatekniikka yhdistyneenä vankkaan kone- ja syöttöketjurakenteeseen mahdollistaa erilaiset hionnat laadukkaasti. Muotokappaleiden hiontaan tehtaan CNC-ohjattu hiontakeskus on tehokas kone perinteisen CNC-työstökoneen rinnalle suorittamaan reunojen viimeistelyn.

Valmistajan sivuille

Casadei

Italialainen tunnettu konevalmistaja CASADEI on kehittänyt laadukkaat leveänauhahiomakoneet pienen ja keskisuuren teollisuuden ja oppilaitosten tarpeisiin. Koneet ovat kestäviä ja käteviä ns. peruskoneita kalibrointi-, viimeistely- ja välihiontaan. Koneiden työleveydet ovat 950, 1100 ja 1350 mm ja nauhoja voi koneissa olla yhdestä kolmeen. Erilaiset rumpukovuudet sekä hiomatallavaihtoehdot mahdollistavat koneiden räätälöinnin asiakkaiden tarpeiden mukaan. Erityistä kiitosta koneet ovat saaneet helppokäyttöisyydestään, laadukkaasta hiontatuloksesta ja vankoista rakenteistaan. Koneiden ohjauslaitteet voivat olla ns. perinteinen painonappiohjaus tai vaikka 10,4” värinäytöllä varustettu monipuolinen CNC-ohjaus. Elektronisesti ositettu CASADEI - talla on erityisen tarkka ja myös epähomogeeniset kappaleet voidaan koneilla hioa laadukkaasti.

Valmistajan sivuille

Löwer

Harjahiontatekniikan käyttö erilaisissa viimeistely- ja välihionnoissa on yleistynyt merkittävästi. Tämän tekniikan osaaja, saksalainen LÖWER on kehittänyt tehokkaat hiontatekniikat erilaisten muotopintojen (kaluste- ja väliovet, huonekalut) viimeistely- ja välihiontaan. Erilaiset hiomalaikat ja - harjat pystyvät hiomaan vaikeatkin muodot laadukkaasti. Tehtaan nauhahiomakoneet (kapeanauhatekniikka) ovat osaltaan parantamassa ikkunateollisuuden karmi- ja puitepintojen laatua.

Valmistajan sivuille

QuickWood

QuickWood on italialainen hiomakonevalmistaja, jonka valikoimasta löytyy erilaisia harjahiomakoneita sekä erikoishiomatarvikkeita puu-, metalli-, kivi-, tekstiili- ja muoviteollisuuden tarpeisiin. Heidän koneensa ovat hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisiä, ja täten soveltuvat mainiosti myös pienempienkin yritysten koneiksi.

Valmistajan sivuille

Volpato

Kapeanauhakoneet on valmistettu vuodesta 1957 alkaen laadukkaasti VOLPATOn tehtaassa. Hyvin suunnitellut ja viimeistellysti valmistetut reunahiomakoneet ovat saaneet kiitosta käyttäjiltään. Koneiden rakenteet ovat vankkatekoisia ja ominaisuudet varusteineen tyydyttävät vaativatkin hiomatarpeet. Tehtaan suosikkimallit LBK ja NTS ovat Suomessa lukuisien puuverstaiden ja koulujen perushiomakoneita. Kun laatu ratkaisee valinta yleensä on VOLPATO.

Valmistajan sivuille

JKF

JKF Industri tarjoaa suodatinjärjestelmät, purunpoistolaitteet tai yksittäiset komponentit suodatukseen, purunpoistoon ja tavaran kuljetukseen. Valikoimasta löytyvät mm. suodattimet, puhaltimet, sulkusyöttimet, syklonit ja putkistokomponentit.

Valmistajan sivuille

AL-KO

AL-KO -suodattimet ovat teknologisesti edistyneitä, vakiovarusteita ovat mm. puhdasilmaimuri, paineilmapuhdistus ja suuremmissa malleissa automaattinen sammutusjärjestelmä. Mahdollisessa keräilyastioiden tulipalossa, laitteessa oleva paineistettu sammutusvesi ohjataan keräilyastioiden päälle.Laitteet on varustettu kestävillä, erikoispinnoitetuilla letkusuodattimilla ja laitteiston hyvä suunnittelu takaa erittäin puhtaan palautusilman. Palautusilman pölypitoisuus on alle 0,1 mg/m3. Laajasta valikoimasta löytyy suodattimet moniin eri käyttötarpeisiin. Suodattimien kapasiteetti yltää 6000 m3/h asti.

Valmistajan sivuille

Lap-Laser

Lap-Laser on saksalainen laser-projektori valmistaja. Lap-Laser valmistaa laadukkaita projektoreita, joiden käyttö ja asennettavuus ovat helppoudeltaan omaa luokkaansa. Projektoreita käytetään manuaalisen mittaamisen vähentämiseksi niin ristikko- kuin elementtiteollisuudessa.

Valmistajan sivuille

Penope

Penope taloteollisuuden koneet ja laitteet -tuoteryhmän tuotteet on suunniteltu vastaamaan Pohjoismaiden johtavien talo- ja elementtitehtaiden tarpeita hyödyntämällä uusinta teknologiaa ja innovatiivisia ratkaisuja.

Valmistajan sivuille