Luotettavat ratkaisut teollisuuden tarpeisiin

Penope Oy harjoittaa korkealaatuisten työstökoneiden, konelinjojen sekä terien, suodatinjärjestelmien ja teollisuustarvikkeiden maahantuontia ja kauppaa. Kattava myyntiorganisaatiomme välittää tuotteet sekä toimituksiin liittyvät palvelut kaikkialle Suomeen.

Penope Oy sai alkunsa Lahdessa 1973 kolmen alalla pitkään toimineen perustajaosakkaan halusta tehdä asioita paremmin, mutta myös miellyttävämmässä ympäristössä. Tähän lähtökohtaan uskomme yhä: haluamme olla paras kumppani paitsi asiakkaillemme ja edustamillemme laitetoimittajille myös henkilöstöllemme.

Puuntyöstökoneiden maahantuonnin parista alkanut liiketoiminta on 50 vuoden aikana kasvanut käsittämään päätoimialamme puuteollisuuden lisäksi muovi- ja alumiiniteollisuuden laitteita, teollisuuslinjastoja sekä kokonaisia tehdasratkaisuja. Vuonna 2006 perustettu liiketoimintayksikkömme Enerec keskittyy kierto- ja energiatalouden ratkaisuihin. Toimitamme lisäksi monipuolisesti teollisuustarvikkeita sekä varaosia. Asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen toimintatapamme kattaa koko toimitusketjun ja kannamme aina vastuun toiminnastamme; asennamme, koulutamme, ylläpidämme sekä huollamme toimittamamme laitekannan.

Pitkäaikaisimmat laitetoimittajien edustuksemme ovat lähes koko yrityshistoriamme pituisia. Yrityksen kasvaessa omistuspohjamme on muuttunut useaan kertaan, mutta vuodesta 2007 olemme olleet jälleen henkilöstömme omistama yritys, jonka juuret ovat edelleen vahvasti Lahdessa.

Tutustu tarkemmin viisikymmenvuotiseen historiaamme tästä

Suomalainen Penope

Laatujärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001:2015 -standardin mukaan. Kehitämme jatkuvasti palveluamme sekä panostamme puuteollisuuden, alumiini- ja muoviteollisuuden sekä ympäristötekniikan tulevaisuuteen ja suomalaiseen yrittäjyyteen.

  • Markkinoiden laajin tuotevalikoima puu-, alumiini- ja muoviteollisuuden sekä ympäristötekniikan erilaisiin tarpeisiin
  • Toimitukset aina täydellisiin linja- ja tehdaskokonaisuuksiin asti
  • Asennus-, ylläpito-, huolto- ja varaosapalvelut
  • Edustuksessa maailman johtavat konevalmistajat

Vapautta ja varmuutta asiakkaille

Asiakkaita palveleva tekninen henkilöstömme huolehtii toimitusten ammattitaitoisesta asennuksesta, ylläpidosta, huollosta ja varaosapalvelusta niin, ettei tuotantokatkoksia pääse syntymään.

Penope Oy mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa

Tilaaja on vastuussa siitä, että toimittajat noudattavat tilaajavastuulakia. Tilaajavastuu.fi koostaa tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ja pitää ne Luotettavan Kumppanin puolesta ajan tasalla.

Penope Oy on mukana Luotettava Kumppani –ohjelmassa. Yrityksemme tilaajavastuuraportti on saatavilla Tilaajavastuu.fi –palvelussa.

Enerec toimittaa ympäristötekniikan kokonaisratkaisuja

Enerec on Penope Oy:n liiketoimintayksikkö, joka tuo maahan, myy ja huoltaa kierrätyspolttoaineen tuotantoon ja eri materiaalien kierrätykseen soveltuvia koneita ja linjakokonaisuuksia. Lisäksi Enerec toimittaa järjestelmiä mm. pölynpoistoihin, kipinänilmaisuun ja sammutukseen sekä energian tuotantoon. Lisätietoja www.enerec.fi.

Penope Oy:n kehittämis- ja vientihanke

Hämeen elinkeino, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt Penope Oy:lle valtion avustusta yritystoiminnan kehittämiseen Euroopan unionin aluekehitysrahastosta.

Hankkeen tavoitteena oli aloittaa puutaloelementtien valmistukseen tarkoitettujen laitteiden ja linjastojen vientimyynti Venäjälle, Ruotsiin, Viroon, Latviaan ja Liettuaan.

Hankkeen aikana on laitteita myyty Suomen lisäksi Ruotsiin ja markkina-alue on laajentumassa koskemaan koko Eurooppaa.

Venäjän lisäksi Latviassa ja Liettuassa ei ole vielä merkittävää puutaloteollisuuden kulttuuria ja ei siis myöskään sanottavaa markkinaa ao. tuotteille.

Penopella toteutettiin toiminnanohjausjärjestelmän kehityshanke

Penope Oy on uudistanut liiketoiminnan keskeiset järjestelmät. Uudistuksessa uusittiin toiminnanohjausjärjestelmä kokonaisuudessaan: ERP, CRM, kenttähuolto sekä asiakaspalvelu. Järjestelmä koostuu pilvessä toimivista Microsoftin palveluista. Järjestelmän toimittajana toimi Digia Oy ja hanke on saanut ELY-keskuksen tarjoamaa tukea. Uudistuksen johdosta Penope Oy pystyy vastaaman digitaalisiin haasteisiin paremmin ja tarjoamaan asiakkailleen entistä parempaa palvelua.

Tietosuojaselosteemme henkilötietojen käsittelystä

Penope yhteystiedot

OsoiteTupalankatu 9
15680 Lahti
Avoinna arkisinklo 8:00 – 16:00
emailinfo@penope.fi
tel.(03) 87 870
LaskutustiedotVerkkolaskut: 003732503681
Sähköpostilaskut: penope@bscs.basware.com
Paperilaskut: Penope Oy,Tupalankatu 9, 15680