BIESSE VIET S2 -LEVEÄNAUHAHIOMAKONE

VIET S2 -leveänauhahiomakone on ominaisuuksien puolesta S-sarjan koneista monipuolisin ja räätälöitävin. Soveltuu hyvin jo hiukan isompienkin yritysten tarpeisiin, tai kun hiottavaa on jo päivittäin useamman tunnin edestä.

Vietin hiomakoneita on valmistettu jo yli puolen vuosisadan ajan Italiassa laadusta tinkimättä. S2 -leveänauhahiomakone ei ole tästä poikkeus, vaan pitää sisällään samoja huippuominaisuuksia ja teknisiä ratkaisuja kuin esimerkiksi Opera 5:ssa, joka soveltuu käytettäväksi jo kahdessa vuorossa.

S2 -mallissa työstöyksiköitä on kolme kappaletta ja kaikki yksiköt voidaan varustaa halutessa omilla käyttömoottoreilla. Erilliset moottorit voidaan myös varustaa taajuusmuuntimilla, jolloin työstöyksiköiden teho on portaattomasti säädettävissä. Syöttömaton moottori on varustettu taajuusmuuntimella jo vakiona.

Moduloidun tuoterakenteen ansioista, S2 -sarjalaiseen on valittavissa työstöyksiköiksi joko rumpu-, talla-, kombi-, poikittaisnauha- tai spiraalikurso-vaihtoehdot. Talla- ja kombiyksiköihin on saatavana elektronisesti ositettu hiomatalla, jonka avulla voidaan varmistaa myös vaikeastikin työstettäville kappaleille ensiluokkainen hionta. S2 -mallissa on valittavissa erilaisia elektronisesti ositettuja tallatyyppejä eri hiontatarpeita ja vaatimuksia ajatellen. S2 -hiomakone voidaan myös valita kiinteällä pöydällä, jolloin raskaitakaan työkappaleita ei tarvitse nostaa tarpeettoman korkealle. Erikoisuutena valittavan spiraalikurson avulla työkappaleista voidaan poistaa materiaalia jopa 3 mm yhdellä syöttökerralla.

Erona muista S-sarjan koneista, Viet S2 -hiomakone soveltuu hyvin käytettäväksi vaativimpiinkin töihin, kuten matta- tai korkeakiiltoisiin tuotteiden hiontaan.

Viet S2 -hiomakoneen valittavien lisäominaisuuksien kirjo on laaja, joten autamme mielellämme räätälöimään koneesta juuri teidän tuotantoonne ja tarpeisiinne soveltuvan.

  • Työleveys: 1100 tai 1350 mm
  • Kolme työstöyksikköä
  • Työstöyksiköiden vaihtoehdot: rumpu, talla, kombi, poikittaisnauha ja spiraalikurso
  • Minimi-maksimi työkappaleen paksuus: 3–160 mm, mahdollisuus myös 0,4 mm hiontapaksuuteen (lisäominaisuus)
  • Leveähiomanauhan leveys: 1130 tai 1380 mm
  • Leveähiomanauhan pituus: 2200 tai 2620 mm
  • Poikittaisnauhan leveys: 150 mm
  • Poikittaisnauhan pituus: 5520 mm
  • Moottorien teho (vakio): 11 kW / 15 hp
  • Työkappaleen syöttönopeus (vakio): 3–16 m/min
Linkki valmistajan sivustolle

Kysy lisääTakaisin tuotelistaukseen

Sinua palvelee

Aluemyynti

Veli-Pekka Heliander
Aluemyyntipäällikkö, Lounais-Suomi ja Uusimaa

050 551 6443
veli-pekka.heliander@penope.fi

Jani Hiula
Aluemyyntipäällikkö Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö massiivipuukoneet

040 577 7368
jani.hiula@penope.fi

Atte Kekkonen
Aluemyyntipäällikkö Kaakkois-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 296 3952
atte.kekkonen@penope.fi

Timo Kärkölä
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

0500 617 970
timo.karkola@penope.fi

Antti Rannos
Aluemyyntipäällikkö Itä- ja Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 970 4094
antti.rannos@penope.fi

Tuotevastaava