DAN-LIST BA / BM -PORAKONEET

Dan-List porakoneet, mallisarja BA ja BM valmistetaan kunkin asiakkaan erikoistarpeisiin. Porayksiköt kääntyvät 90º. Koneet, joissa on enemmän kuin yksi porayksikkö, on varustettu ohjelmoidulla logiikalla työsyklin ohjelmoimiseksi.

Koneet voidaan myös varustaa aseteautomatiikalla, jossa kaikki koneen asetteet ovat moottoroidut ja säätyvät ohjelman mukaan. Koneella voidaan porata kappaleen 1 – 6 sivulle. Koneet voidaan myös varustaa porayksiköiden lisäksi mm. tarkistussahausyksiköin, urasahausyksiköin, jyrsimin sekä poratapinlyönti/liimausyksiköin.

BM-malli on yleiskone suorien ja muotoonjyrsittyjen kappaleiden poraamiseksi. Kappaleen kiinnityssylinterit voidaan asentaa joustavasti kappaleen muotoa mukaillen. Poraukset vaaka- ja pystytasossa. Kappaleen käsittely on manuaalisesti.

BA-malli soveltuu myös pyöreiden kappaleiden käsittelyyn. Sen automaattinen syöttöjärjestelmä mahdollistaa koneen asentamisen linjaan tai varustamiseen erillisellä syöttö- ja vastaanottojärjestelmällä. Kuljetinjärjestelmä läpisyöttävällä hihnakuljettimella, tai ns. askeltavalla kuljettimella, jolloin kappale paikoitetaan kullekin työvaiheelle erikseen.

Linkki valmistajan sivustolle

Kysy lisääTakaisin tuotelistaukseen

Sinua palvelee

Aluemyynti

Veli-Pekka Heliander
Aluemyyntipäällikkö, Lounais-Suomi ja Uusimaa

050 551 6443
veli-pekka.heliander@penope.fi

Jani Hiula
Aluemyyntipäällikkö Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö massiivipuukoneet

040 577 7368
jani.hiula@penope.fi

Atte Kekkonen
Aluemyyntipäällikkö Kaakkois-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 296 3952
atte.kekkonen@penope.fi

Timo Kärkölä
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

0500 617 970
timo.karkola@penope.fi

Antti Rannos
Aluemyyntipäällikkö Itä- ja Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 970 4094
antti.rannos@penope.fi

Tuotevastaava