MAKOR CYCLONE -ALIPAINELEVITIN

MAKOR CYCLONE – alipainelevitin on tehokas 100% UV-aineiden levityslaite erilaisille listoille, lattiatuotteille, ikkunaosille jne.

Laitteen levityspään kautta syötetyt kappaleet käsitellään 3- tai 4-sivultaan tai vaikka vain yhdeltä osaltaan kappaleen sivua. Aine kiertää maalauspään kautta jatkuvasti suurtehopumpun avulla ja VACUUM-alipaineimuri säätää levitysmäärän ja imevät aineen kappaleen pinnalta uudelleen kiertoon. Laite on erikoiskone 100% UV-aineiden ajoon piensarjatuotannossa.

MAKOR CYCLONE – alipainelevitin automaattisesti pumppaa ainesäiliöstä ainetta levityskammioon, jossa kappale käsitellään halutulta alueeltaan. Levitysmäärän säätö tapahtuu syöttönopeutta ja/tai alipaineen määrää säätämällä. Levityspäässä on kappaleille omat suulakkeet ja erikoissuulakkeilla voidaan levittää aine myös yksittäiskappaleisiin. Tehokkaat suodattimet erottelevat kierrätysmaalista roskat ja kone on tällöin kokoajan ajettavissa (voidaan siis puhdistaa suodattimet ajon aikana). Itse levityskammio ja erotussuodatustila ovat pinnoitettu moplen-materiaalilla, jonka ansiosta pesut ovat helppoja. Laitteen yhteyteen on saatavissa pesuveden suodatusjärjestelmät.

Linkki valmistajan sivustolle

Kysy lisääTakaisin tuotelistaukseen

Sinua palvelee

Aluemyynti

Veli-Pekka Heliander
Aluemyyntipäällikkö, Lounais-Suomi ja Uusimaa

050 551 6443
veli-pekka.heliander@penope.fi

Jani Hiula
Aluemyyntipäällikkö Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö massiivipuukoneet

040 577 7368
jani.hiula@penope.fi

Atte Kekkonen
Aluemyyntipäällikkö Kaakkois-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 296 3952
atte.kekkonen@penope.fi

Timo Kärkölä
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

0500 617 970
timo.karkola@penope.fi

Antti Rannos
Aluemyyntipäällikkö Itä- ja Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 970 4094
antti.rannos@penope.fi

Tuotevastaava