MAKOR FASTDRY, MULTILEVEL -KUIVAUSUUNIT

Tehokkaat ja nopeat kuivausuunit teolliseen maalaukseen tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaan olemassa olevat tuotantotarpeet ja tilat huomioiden.

Tehtaan yhteistyö maailman johtavien ainevalmistajien kanssa on tehnyt Makorista erinomaisen ja ympäri maailmaa suositun laitevalmistajan.

Kuivausuunit toteutetaan monesti tasomuotoon ns. tasolinjaksi tai kerroskuivaimeksi. Molemmat uunit koostuvat erilaisista kuivauslohkoista. FLASH OFF – haihdutuslohko alkupäässä suorittaa tehokaan haihdutuksen ja sen jälkeen WIND JET / IR – suutinpuhalluslohko yhdessä IR-säteilijöiden kanssa tekevät lopullisen kuvauksen. COOL JET – suutinpuhalluslohko uunin loppupäässä voi hoitaa tarvittavan jäähdytyksen prosessin seuraavaa vaihdetta varten. Kuivausuuneihin yhdistetyt COOLER –jäähdytys/kuivauslaitteet tehostava kuivausprosessin erittäin nopeaksi ja koko prosessi voi tarvittaessa olla PC-ohjattu.  MULTILEVEL kerroskuvaimet voivat olla myös hyvä vaihtoehto kuivaukseen, kun tilaa on vähän käytössä ja linja muuten tulisi liian pitkäksi. Linjoihin voidaan myös yhdistää UV-kuivaimet vesiohenteisen UV-aineiden kuivaukseen. Tehtaan testilaboratorio on aina käytettävissämme erilaisiin maalauslinjatestauksiin Italian Toscanassa!

Linkki valmistajan sivustolle

Kysy lisääTakaisin tuotelistaukseen

Sinua palvelee

Aluemyynti

Veli-Pekka Heliander
Aluemyyntipäällikkö, Lounais-Suomi ja Uusimaa

050 551 6443
veli-pekka.heliander@penope.fi

Jani Hiula
Aluemyyntipäällikkö Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö massiivipuukoneet

040 577 7368
jani.hiula@penope.fi

Atte Kekkonen
Aluemyyntipäällikkö Kaakkois-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 296 3952
atte.kekkonen@penope.fi

Timo Kärkölä
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

0500 617 970
timo.karkola@penope.fi

Antti Rannos
Aluemyyntipäällikkö Itä- ja Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 970 4094
antti.rannos@penope.fi

Tuotevastaava