QUICKWOOD CD4/200 -LÄPISYÖTTÖINEN HARJAHIOMAKONE

QuickWood CD4/200 on kahdella yläpuolisella ja kahdella sivuttaisella hiomayksiköllä varustettu läpisyöttöinen harjahiomakone, jonka käytännöllisyys ja helppokäyttöisyys on tehnyt siitä hyvin suositun koneen useammille eri yrityksille.

QuickWood on italialainen hiomakonevalmistaja, joka valmistaa erilaisia harjahiomakoneita sekä erikoishiomatarvikkeita puu-, metalli-, kivi-, tekstiili- ja muoviteollisuuden tarpeisiin. Heidän koneensa ovat hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisiä, ja täten soveltuvat mainiosti myös pienempienkin yritysten koneiksi.

QuickWood CD4/200 -läpisyöttöinen harjahiomakone ei ole poikkeus puhuttaessa hinta/laatusuhteesta. Hintaan nähden tähän koneeseen on saatu mahtumaan juuri riittävät ja oikeat ominaisuudet. QuickWood CD4/200 -läpisyöttöisessä harjahiomakoneessa on mahdollista säätää portaattomasti sekä harjaus- että syöttömaton nopeutta. Yhdessä yläpuolisten paininrullien ja soveltuvien hiomapäiden kanssa, tämä kone on osoittautunut erittäin toimivaksi ja laadukkaaksi ratkaisuksi moniin eri hiontatarpeisiin. Soveltuva hiontapää voidaan rakentaa lukemattomista eri vaihtoehdoista: QuickWoodin hiomatarvikkeiden karkeudet ovat valittavissa vakiona P60:sta P600:aan, ja tarvittaessa myös muissakin karkeuksissa. Hionnan aggressiivisuutta sekä syvyyttä voidaan muuttaa hiomaliuskojen korkeutta vaihtamalla, eli CD4/200:lla voidaan hioa mainiosti myös profiloitujakin tuotteita.

Tarjoamme mielellämme QuickWood CD4/200 -läpisyöttöiseen harjahiomakoneeseen myös juuri oikeat hiomatarvikkeet tuotantotarpeitanne ajatellen.

  • Työleveys: 200 mm (2 kpl hiomarumpuja)
  • Työpaksuus: 100 mm (1+1 kpl hiomarumpuja)
  • Hiomaharjojen pyörimisnopeus: 200–1000 RPM (säädettävissä portaattomasti)
  • Syöttönopeus: 2–20 m/min (säädettävissä portaattomasti)
Linkki valmistajan sivustolle

Kysy lisääTakaisin tuotelistaukseen

Sinua palvelee

Aluemyynti

Veli-Pekka Heliander
Aluemyyntipäällikkö, Lounais-Suomi ja Uusimaa

050 551 6443
veli-pekka.heliander@penope.fi

Jani Hiula
Aluemyyntipäällikkö Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö massiivipuukoneet

040 577 7368
jani.hiula@penope.fi

Atte Kekkonen
Aluemyyntipäällikkö Kaakkois-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 296 3952
atte.kekkonen@penope.fi

Timo Kärkölä
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

0500 617 970
timo.karkola@penope.fi

Antti Rannos
Aluemyyntipäällikkö Itä- ja Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 970 4094
antti.rannos@penope.fi

Tuotevastaava