QUICKWOOD RO -LÄPISYÖTTÖINEN HARJAHIOMAKONE

QuickWood RO -läpisyöttöisessä harjahiomakoneessa yhdistyvät helppous ja tehokkuus. Neljä ”karusellissa” pyörivää hiomapäätä ja suuri työleveys pitävät huolen siitä, että hiottavat kappaleet ovat valmiina pintakäsittelyä varten ilman sen suurempaa vaivaa, oli kyse sitten pienemmistä tai suuremmista tuotteista.

QuickWood on italialainen hiomakonevalmistaja, joka valmistaa erilaisia harjahiomakoneita sekä erikoishiomatarvikkeita puu-, metalli-, kivi-, tekstiili- ja muoviteollisuuden tarpeisiin. Heidän koneensa ovat hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisiä, ja täten soveltuvat mainiosti myös pienempienkin yritysten koneiksi.

QuickWood RO -läpisyöttöinen harjahiomakone eroaa muista tavallisista harjahiomakoneista sillä, että koneen sisällä olevassa karusellissa olevat neljä pyörivää hiomarumpua hiovat ja poistavat käsiteltävästä puukappaleesta käytännössä katsoen kaiken tikkuisuuden. Tehokas harjahionta vähentää merkittävästi pintakäsittelyssä käytettävän pohja-aineen menekkiä. QuickWood RO soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös metallikappaleiden kiillotuksessa ja laserleikkauksesta syntyneen purseen poistossa.

QuickWood RO:ssa karusellin, hiomarumpujen ja kuljetinmaton nopeudet ovat erikseen säädettävissä.  Karusellin korkeus on myös säädettävissä sähköisesti, jolla säädetään hiontapainetta. Koneeseen on myös saatavissa vakuumipumppu (sijoitettuna koneen sisälle) kuljetinmattoa varten sekä sähköisesti säädettävät kuljetinmaton laidat, joidenka avulla pienet ja kapeat kappaleetkin pysyvät tehokkaasti kiinni hionnan aikana. QuickWood RO on saatavissa joko 800 tai 1300 mm työleveydellä.

Soveltuvat hiontapäät voidaan rakentaa lukemattomista eri vaihtoehdoista tähänkin koneeseen: QuickWoodin hiomatarvikkeiden karkeudet ovat valittavissa vakiona P60:sta P600:aan, ja tarvittaessa myös muissakin karkeuksissa.

Tarjoamme mielellämme QuickWood RO -läpisyöttöiseen harjahiomakoneeseen myös juuri oikeat hiomatarvikkeet teidän tuotantotarpeitanne ajatellen.

  • Maksimi työleveys: 800 tai 1300 mm
  • Maksimi työpaksuus: 100 mm
  • Karusellin pyörimisnopeus: 3–16 RPM (säädettävissä portaattomasti)
  • Hiomaharjojen pyörimisnopeus: 380–1200 RPM (säädettävissä portaattomasti)
  • Syöttönopeus: 2–12 m/min (säädettävissä portaattomasti)
Linkki valmistajan sivustolle

Kysy lisääTakaisin tuotelistaukseen

Sinua palvelee

Aluemyynti

Veli-Pekka Heliander
Aluemyyntipäällikkö, Lounais-Suomi ja Uusimaa

050 551 6443
veli-pekka.heliander@penope.fi

Jani Hiula
Aluemyyntipäällikkö Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö massiivipuukoneet

040 577 7368
jani.hiula@penope.fi

Atte Kekkonen
Aluemyyntipäällikkö Kaakkois-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 296 3952
atte.kekkonen@penope.fi

Timo Kärkölä
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

0500 617 970
timo.karkola@penope.fi

Antti Rannos
Aluemyyntipäällikkö Itä- ja Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 970 4094
antti.rannos@penope.fi

Tuotevastaava