JKF SBF -SUODATUSJÄRJESTELMÄ

Laajennettava puhallussuodatin, malli SBF, joka toimii sekä yli- että alipaineisena. Automaattinen puhdistus joko paineilmalla tai erillisellä puhdistuspuhaltimella. Soveltuu sekä karkealle purulle että hienolle pölylle.</p>

JKF- puhallussuodatin SBF, jossa perinteisen modulisuodattimen ja syklonimaisen puhallussuodattimen ominaisuuksia on yhdistetty, jolloin on saatu laajennettava puhallussuodatin. Laitteistoa voidaan laajentaa aina 200 000 m3/h asti lisäämällä uusia moduleja suodattimeen. Suodatus tapahtuu  edelleen suodatinletkun ulkopinnalla.

Automaattinen suodattimien puhdistus ajon aikana joko paineilmalla tai erillisellä puhdistuspuhaltimella, Suodattimen pohja joko kartiomaisena, varustettuna ruuvipurkaimella tai lokerosyöttimillä tai tasapohjana varustettuna kolapurkaimella. Suodatin toimii sekä yli- että alipaineisena. Suodattimen voi asentaa erittäin pieneen tilaan ja se on erittäin nopea asentaa. Suodattimen sisäänmeno valitaan suodatettavan tavaran mukaan joko keskelle suodatinta tai suodattimen päätyyn. Suodatusmateriaali valitaan suodatettavan seoksen mukaan. Lämpimän ilman palautus tehdastilaan 100 %:sesti.

Linkki valmistajan sivustolle

Kysy lisääTakaisin tuotelistaukseen

Sinua palvelee

Aluemyynti

Veli-Pekka Heliander
Aluemyyntipäällikkö, Lounais-Suomi ja Uusimaa

050 551 6443
veli-pekka.heliander@penope.fi

Jani Hiula
Aluemyyntipäällikkö Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö massiivipuukoneet

040 577 7368
jani.hiula@penope.fi

Atte Kekkonen
Aluemyyntipäällikkö Kaakkois-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 296 3952
atte.kekkonen@penope.fi

Timo Kärkölä
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

0500 617 970
timo.karkola@penope.fi

Antti Rannos
Aluemyyntipäällikkö Itä- ja Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 970 4094
antti.rannos@penope.fi

Tuotevastaava