Riepe-kemikaalit reunalistoituskoneiden ruiskutusjärjestelmiin suoraan varastostamme

Saksalainen Riepe on laadukkaiden reunalistoituskoneisiin tarkoitettujen kemikaalien valmistaja, jota suosittelevat maailman johtavat laitevalmistajat. Riepen tuotteet ovat oiva valinta, mikäli haluatte reunalistoittamisesta vaivatonta sekä huoletonta.

Reunalistoittamisessa törmätään hyvin usein varsin yleiseen ongelmaan: sulateliima sotkee ja jättää jäämiä sekä itse listoittavaan koneeseen että työstettävään kappaleeseen. Näihin ongelmiin Riepe on tuonut ratkaisuksi eri kemikaaleja irroitusnesteistä puhdistusnesteisiin saakka. Näiden nesteiden avulla ennen kaikkea arvokas reunalistoituskone säilyy puhtaana, mutta myös listoitettava levy säästyy turhalta siklaamiselta sekä manuaaliselta käsinpuhdistukselta.

Riepen kemikaalit on tarkoitettu käytettäväksi heidän omavalmisteisten hienosuuttimien kanssa. Suuttimet voidaan helposti jälkiasentaa jo ennestään olemassa olevaan reunalistoituskoneeseen. Vaihtoehtoisesti kyseiset suuttimet saadaan myös tehdasasennettuna suoraan uuteen Biessen koneeseen.

Mikäli teillä on ongelmia reunalistoituskoneen työnjäljen kanssa tai haluaisitte kuulla lisää Riepen tarjoamista tuotteista, ota yhtyettä:

Juuso Niinimäki, puh. 050 911 7988, juuso.niinimaki@penope.fi

Kimmo Leuku, puh. 040 193 3890, kimmo.leuku@penope.fi