Biesse Brema Eko – kompakti ja monipuolinen pystymallinen CNC-kone

Biessen Brema Eko -CNC-työstökeskukset määrittelevät uudelleen tarkkuuden ja tehokkuuden levyntyöstössä. Kompaktista koostaan huolimatta ne tarjoavat huippuluokan suorituskyvyn, joka vastaa nykyaikaisten tuotantoympäristöjen vaatimuksiin räätälöityjen tuotteiden nopeasta ja joustavasta valmistuksesta. Esimerkiksi Eko 2.1:n tilantarve on alle 5,5m2.

Brema Eko -sarjan innovatiivinen pystymallinen rakenne ja huippuluokan komponentit takaavat erinomaisen tarkkuuden ja toistettavuuden kaikissa työstöoperaatioissa. Kaikki sarjan koneet on varustettu kahdella tarttujalla.

Koneiden ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten reaaliaikainen kappaleen paksuuden ja pituuden tunnistus ja kustomoitavat työkaluasetukset, minimoivat asetusajat ja parantavat työn laatua. Kappaleen paksuuden ja pituuden tunnistus takaa tarkat työstösyvyydet ja -mitat.

Brema Eko -sarja on suunniteltu optimoimaan tuotantoprosessit, vähentämään kustannuksia ja lisäämään tuottavuutta, tarjoten samalla mahdollisuuden tuottaa monipuolisesti erilaisia tuotteita pienistä uniikeista kappaleista suuriin sarjoihin. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat pysyä kilpailun kärjessä puuntyöstöteollisuudessa. Sarjan Brema Eko 2.2 -CNC-työstökeskus on varusteltavissa syöttö- ja purkuroboteilla sekä kappaleen palautusjärjestelmällä.

    • Pystymallinen CNC-kone, ergonominen käyttäjälle
    • Kompakti työstösolu pieneen tilaan, koneen tilantarve jopa alle 5,5 m2
    • Tarkat työstöt, koneet varusteltu kappaleen mittalaitteilla sekä kahdella tarttujalla.

Ota yhteys alueesi myyjään ja kysy lisää!

Länsi-Suomi
Jani Hiula
jani.hiula@penope.fi
puh. 040 577 7368

Lounais-Suomi ja Uusimaa
Veli-Pekka Heliander
veli-pekka.heliander@penope.fi
puh. 050 551 6443

Kaakkois-Suomi
Atte Kekkonen
atte.kekkonen@penope.fi
puh. 044 296 3952

Itä- ja Länsi-Suomi
Antti Rannos
antti.rannos@penope.fi
puh. 044 970 4094

Pohjois-Suomi
Timo Kärkölä
timo.karkola@penope.fi
puh. 0500 617 970