Biessen Rover B ja C -mallisarjat kahdella itsenäisellä y-akselilla ovat vakiinnuttaneet paikkansa tehokkaiden CNC -työstökeskusten joukossa

Biessen Rover mallisarjat B ja C on saatavana kahdella työstöyksiköllä. Itsenäiset y-akselit ovat valittavissa nestaus-, muotolistoitus- ja jyrsintätyöstökeskuksiin. Kahdella työstöyksiköllä tarkoitetaan kahta itsenäistä y-kelkkaa, jotka ovat varusteltavissa useilla eri konfiguraatioilla. Esimerkiksi käytössä voi olla konfiguraatio viisiakselinen jyrsinyksikkö poralla ja vaihtajalla sekä toisessa yksikössä neljäakselinen jyrsinyksikkö.

Biessen tekniikat tarjoavat tehokasta suorituskykyä. Itsenäiset y-akselit mahdollistavat työkalunvaihdon toisen jyrsimen työskennellessä. Tämä toiminto tehostaa huomattavasti kappaleen koneistusaikaa. Esimerkiksi massiivipuuoven työstössä koneistusaikaa voidaan nopeuttaa yli 30 %.

Toinen edistyksellinen ominaisuus on kahden kappaleen samanaikainen työstö. Tämä ominaisuus on saatavilla myös konfiguraatioissa, joissa jyrsinyksiköt eivät ole samalaisia. Yhtäaikaisessa työstössä voidaan hyödyntää 5 ja 3-akselisia jyrsinyksiköitä samanaikaisesti. Mikäli molempiin työstöyksiköihin on varusteltu poralaatikot, voidaan niitäkin käyttää yhdenaikaisesti.

Lisäksi kaksi työstöyksikköä lisäävät koneen tuotantovarmuutta sekä mahdollistavat osan huoltotoimenpiteistä ilman käyttökatkoa.

Penope on toimittanut useita kahdella työstöyksiköllä varustettuja koneita viimeisien vuosien aikana. Näitä koneita on Suomessa muotolistoituskäytössä erikoispuusepänteollisuudessa, jyrsiminä keittiökomponenttien valmistuksessa sekä viimeisimpänä Rover B 2243 FT HD -työstökeskus toimitettuna osana nykyaikaista nestaussolua puusepäntehtaan käyttöön.

Lisätietoja alueesi myyjältä