EKA BLACK – vaativaan hiontaan

Valitse Ekamantin EKA BLACK -hiomanauhat, kun haluat erinomaisen tuotteen laajalle karkeusalueelle. EKA BLACK on täysin antistaattinen ja sitä voi hyödyntää erinomaisesti massiivipuun hionnassa kuin myös välihionnassa.

EKA BLACK on täydellinen valinta, jos sinun tarvitsee hioa paljon erilaisia tuotteita ja haluat erinomaisen viimeistelytuloksen kaikille tuotteillesi yhdellä nauhalla ilman turhia nauhan vaihtoja. Ekamantin nauhat ovat modernisti tuotettuja ja hiomajyvän sirottelu on tasainen mikä takaa tasaisen laadun.

EKA BLACK on saatavilla sekä leveänä että kapeana päättömänä hiomanauhana. Tuote on suunniteltu monipuoliseksi ratkaisuksi erilaisten materiaalien, kuten kovien puulajien, MDF:n, kovien UV-lakkojen sekä komposiittimateriaalien hiontaan.

EKA BLACK hyödyntää Ekamantin ainutlaatuista Antistatex®-sideaineteknologiaa, joka tarjoaa tuotteelle täyden antistaattisen vaikutuksen. Tämä ominaisuus estää hiomanauhan tukkeutumisen ja vähentää merkittävästi pölyn määrää hiontapinnalla, mikä tekee hiontaprosessista puhtaamman ja tehokkaamman.

EKA BLACK -hiomanauhat erottuvat markkinoilla kyvyllään yhdistää korkea materiaalinpoistokyky ja erinomainen pinnanlaatu, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan ammattilaisten ja teollisuuden tarpeisiin. Tuote on saatavilla karkeuksissa P80 – P400 mahdollistaen tarkan hionnan eri vaiheissa, aina karkeasta hionnasta viimeistelyyn.

Tutustu uutuustuotteeseen ja koe hionnan uusi aikakausi Ekamantin EKA BLACK -tuotteen myötä.

Ota yhteyttä oman alueesi tarvikemyyjään ja kysy lisää!

Itä-Suomi ja Pohjois-Suomi
Kimmo Leuku
kimmo.leuku@penope.fi
puh. 040 193 3890

Länsi-Suomi, Lounais-Suomi ja Uusimaa
Janne Heikkilä
janne.heikkila@penope.fi
puh. 040 530 3763