Haemme tarvikemyyntiin vahvistusta: TARVIKEMYYJÄ

Haemme tarvikemyyntiin aktiivista ja innokasta myyjää. Tarvikemyyntimme koostuu pääosin terä-, hiomatarvike- sekä liimamyynnistä.  Vastaat maahantuomiemme huipputuotteiden myynnistä puuteollisuusasiakkaille.

Voit olla konkari tai vasta uraasi aloitteleva myyjä, kunhan sinulta löytyy teknistä osaamista sekä innokkuutta aktiiviseen myyntityöhön. Odotamme sinulta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, matkustusvalmiutta Suomessa, englannin kielen taitoa ja O365-osaamista. Tehtävään soveltuva koulutus, alan tuntemus ja kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi. Toimipisteemme sijaitsee Lahdessa, mutta tehtävä ei edellytä Lahden seudulla asumista.

Tarjoamme moniosaajalle paikan puuteollisuuteen kansainvälisten huippumerkkien parissa, hyvät työkaverit ja menestyvän joukkueen tuen. Meillä on nykyaikaiset Microsoftin ohjelmat; CRM, Business Central sekä muut O365 ohjelmat tukemassa työntekoasi. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.

Meillä on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua maailman johtavien konevalmistajien rinnalla. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyiset edut, kuten laajat työterveyspalvelut.

Hakemukset ja CV palkkatoiveineen 29.8.2021 mennessä otsikolla ”TARVIKEMYYJÄ” osoitteeseen jukka.rokkila@penope.fi

Lisätietoja:
Jukka Rokkila, puh. 0400 904 180, jukka.rokkila@penope.fi