Jowatin uusi vihreä liima vauhdittaa puun liimausta: Tutustu Jowacoll® GROW 105.85

Puun liimauksessa tapahtui mullistava edistysaskel, kun Jowat toi markkinoille uuden Jowacoll® GROW 105.85 -tuotteen, joka on biopohjainen dispersioliima puun liimaamiseen. Tämä innovatiivinen tuote ei ainoastaan tarjoa korkeaa kosteuden- ja lämmönkestävyyttä, vaan myös mahdollistaa lyhyemmät puristusajat kylmä-, kuuma- ja korkeataajuuspuristimissa, tehostaen näin liimausprosesseja ja vähentäen energiankulutusta.

Jowacoll® GROW 105.85 sisältää 20 prosenttia uusiutuvia raaka-aineita, osoittaen sitoutumista fossiilisten materiaalien korvaamiseen ja uusiutuvien resurssien lisäämiseen. Tämä ei ainoastaan tue kestävää kehitystä, vaan myös tarjoaa teollisuuden toimijoille mahdollisuuden tehdä liimausprosessistaan vastuullisemman.

Tuote on suunniteltu erityisesti kiinteän puun liimaamiseen ja puupohjaisten levyjen laminoimiseen. Sen monipuolisuus ilmenee kyvyssä soveltua erilaisiin levitysmenetelmiin, olipa kyse sitten telalla, suuttimella tai käsin tapahtuvasta levityksestä. Jowacoll® GROW 105.85 on tehokas ratkaisu, joka toimii.

Teknisten tietojen valossa Jowacoll® GROW 105.85 on PVAc dispersioliimaa, viskositeetiltaan noin 8000 mPas 20 asteen lämpötilassa ja pH-arvoltaan noin 3.0. Avoin aika 20 asteessa on noin 6 minuuttia, ja minimipuristusaika vaihtelee lämpötilan mukaan, ollen 15 minuuttia 50 asteessa ja 3 minuuttia 90 asteessa. Tuote täyttää EN 204: D3 -luokituksen ja ylittää EN 14257 (WATT ’91) -standardin, tarjoten yli 7 N/mm²:n lujuuden. Jowacoll® GROW 105.85 -liimaa on saatavilla 25kg, 150kg sekä 1100kg astioissa.

Jowat korostaa kestävän kehityksen eri ulottuvuuksia Green Adhesives -tuotelinjassaan, johon Jowacoll® GROW 105.85 kuuluu. Yritys pyrkii aktiivisesti korvaamaan fossiilisia materiaaleja ja tarjoamaan turvallisia sekä taloudellisia prosesseja prosessoijille ja kuluttajille. Ennen tuotteen käyttöä on suositeltavaa suorittaa omat testit tuotanto-olosuhteissa sekä tutustua ajantasaisiin teknisiin tietolomakkeisiin.

Tämä uutuustuote on askel kohti ympäristöystävällisempiä ja vastuullisempia liimausprosesseja, ja se on nyt saatavilla markkinoilla. Tutustu tarkemmin Jowacoll® GROW 105.85 -tuotteeseen ja tee liimausprosessistasi kestävämpi valinta.

Oletko kiinnostunut tai kaipaatko lisätietoja? Ole rohkeasti yhteydessä aluemyyjääsi sähköpostitse tai puhelimitse.

Asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan sinua valitsemaan oikeat ratkaisut tarpeisiisi!

Tarvikemyynti

Itä-Suomi ja Pohjois-Suomi
Kimmo Leuku
kimmo.leuku@penope.fi
puh. 040 193 3890

Länsi-Suomi, Lounais-Suomi ja Uusimaa
Janne Heikkilä
janne.heikkila@penope.fi
puh. 040 530 3763