Massiivipuukoneet ja -laitteet

 

Penopen tuotevalikoimasta löydät tunnettujen, alan johtavien valmistajien edistyksellisintä teknologiaa. Penope toimii seuraavien massiivipuuntyöstössä käytettävien sahatavaran jatkojalostuskoneiden ja -laitteiden edustajana Suomessa.

Toimialansa johtavien valmistajien kanssa voimme tarjota asiakaskohtaisia ratkaisuja yksittäisistä koneista kokonaisiin tuotantolinjoihin asti.

System TM A/S

System TM A/S on räätälöityjen koneiden ja tuotantolinjojen toimittaja yli 40 vuoden ja yli 300:n käytössä olevan linjan kokemuksella.

Optimoivat katkaisusahat, sormijatkoskoneet, mekanisointilaitteet ja erityisesti avaimet käteen -periaatteella toimitettavat linjakokonaisuudet kuuluvat tämän tanskalaisen yhtiön tuotevalikoimaan.

Viimeisimpinä tuoteuutuuksina pitkäntavaran sormijatkoslinjat. Linjoja on käytössä jo useamassa maassa. Nämä pitkäntavaran sormijatkoslinjat ovat erityisesti tarkoitettu CLT-, liimapalkki-, ja rakennepuutavaratuotantoon.

System TM hyödyntää teknistä asiantuntemustaan ja tietämystään löytääkseen parhaan, asiakkaan tarpeisiin sopivan ratkaisun käyttämällä uusinta teknologiaa, hyödyntämällä tehokasta projektiorganisaatiota sekä tekemällä tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa.

Tutustu System TM:n tarjoamiin koneisiin ja laitteisiin tästä

www.systemtm.com

REX

REX Holzbearbeitungsmaschinen on saksalainen luotettavien ja kestävien höylien valmistaja. Noin 70 vuoden ajan REX -koneet ovat asettaneet standardeja nykyaikaiselle puuntyöstölle.

REX- koneet valmistetaan alusta loppuun saman katon alla, joka takaa korkealaatuiset koneet. Nykyään yli 35 000 korkean suorituskyvyn REX-höylää toimii yli 90 maassa. Tämä menestys perustuu vuosien kokemukseen sekä perheyrityksen ja ammattitaitoisen henkilöstön korkeaan laatutasoon.

Tutustu Rex-höyliin tästä

www.rex-maschinen.de

Kallesoe Machinery

Kallesoe Machinery on yksi maailman johtavista liimattujen puutuotteiden tuotantoon tarkoitettujen suurtaajuuspuristimien sekä mekanisointien kehittäjistä ja valmistajista. ​Kallesoe kehittää asiakkaiden tarpeisiin sopivia ratkaisuja ja painottaa ratkaisujen korkeaa laatua, suurta kapasiteettia ja joustavuutta.

Kallesoen asiantuntemus, kokemus ja korkean teknologian koneisto takaavat markkinoiden vakaimmat ja luotettavimmat ratkaisut CLT-, liimapuu- ja massiivipuulevyille, monikerroksisille paneeleille, pylväille ja palkeille. Kallesoe Machinery on osa HOMAGin Solid Wood Processing -divisioonaa.

Tutustu Kallesoe-suurtaajuuspuristimiin tästä

www.kallesoemachinery.com

Microtec

Microtec SRL on johtava skannerivalmistaja maailmassa toimittaen laajasta tuotevalikoimasta skannereita puu- ja sahateollisuuden moninaisiin käyttötarkoituksiin. Erittäin suorituskykyiset skannerit takaavat raaka-aineen entistä tehokkaamman hyödyntämisen, pienemmät työvoimakustannukset sekä konekapasiteetin optimaalisen käytön. Jokaisessa koneessa on nykyään tekoäly, joka helpottaa koneen käyttöönottoa ja käyttöä. Skannerilla on mahdollista laaduttaa myös valmiiksi profiloidut ja höylätyt tuotteet.

Yksi tärkeimmistä malleista on monianturinen Goldeneye 300-skanneri, joka omaa modulaarisen rakenteen. Se koostuu väri- laser- ja röntgenskannauksesta, joiden avulla voidaan tarkasti määrittää puussa olevat virheet. Tyypillisesti Goldeneye 300 on liitetty katkaisusahaan saannon maksimoimiseksi. Skanneri on helppokäyttöinen ja joustavan modulaarisen rakenteensa ansiosta se on muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan, mikä mahdollistaa sen liittämisen mihin tahansa tuotantolinjan osaan.

Penope toimittaa tänäkin vuonna useamman Microtec-skannerin asiakkaille.

Tutustu Microtec-skannereihin tästä

www.microtec.eu

Yhteydenotot:

Jani Hiula
puh. 040 577 7368
jani.hiula@penope.fi