Muovi- ja kumialan
K-messut järjestetään 19.-26.10.2022 Düsseldorfissa

Saksassa järjestettävät K-messut ovat suurimmat muovi- ja kumialan messut maailmassa. Messuilla on esillä koko ketju raaka-aineista ja laitevalmistajista alan palvelutarjontaan, lopputuotteisiin ja käyttäjiin. Viime kerralla yhteensä n.220.000 kävijää ja n.3100 näytteilleasettajaa.

Biessen Advanced Material mukana messuilla
Biessen osastolla B17 hallissa 3 on esillä Materia CL -CNC-työstökeskus sekä Rover Palst A FT -CNC-työstökeskus.

Materia CL on monipuolinen 5-akselinen työstökeskus, joka on suunniteltu nopeaan muovin, komposiitin, lasikuidun ja niistä valmistettujen 3-ulotteisten tuotteiden työstöön. Koneen korkea Z-akselin liike mahdollistaa korkeiden kappaleiden työstön esim. muotit.
Tutustu tästä Materia CL -CNC-työstökeskukseen

Biesse Rover Plast A FT -CNC-työstökeskus soveltuu 3-, 4- ja 5 -akselisiin jyrsintöihin ja porauksiin erilaisille muovimateriaaleille ja on saatavissa seitsemässä eri koossa. Työstökoneen voi varustella mm. työkappaleen jäähdytyslaitteistolla, antistaattisella puhalluslaitteistolla ja veitsiyksiköllä.
Tutustu tästä Rover Plast A FT -CNC-työstökeskukseen

Lisäksi osastolla on mahdollisuus tutustua virtuaalisesti Terma- lämpömuovauskoneeseen sekä Primus -vesileikkuriin.

Ota yhteyttä ja sovi messutapaaminen ennakkoon
Tule hakemaan ideat tuotannon kehittämiseen, verkostoidu ja näe uutuudet ensimmäisten joukossa. Sovi messutapaaminen kanssamme ennakkoon. Myyjämme on paikalla messuilla keskiviikosta lauantaihin. 19.-22.10.2022.

Atte Kekkonen
Tuotepäällikkö muovintyöstökoneet
atte.kekkonen@penope.fi
p. 044 296 3952

Lue lisää K-messuista tästä.