Penope mukana Puusepänteollisuuspäivässä 4.2.2020 Vierumäellä

Lahden Seudun Puumiehet ry ja Puumiehet ry järjestävät PUUSEPÄNTEOLLISUUSPÄIVÄN 2020 Vierumäki Resort hotellissa Vierumäellä 4.2.2020. Kontaktipäivän aikana voit osallistua kuuteen työpajaan ja tavata johtavia kone-, materiaali- ja ohjelmistotoimittajia sekä työpajoissa että ständeillä.

Tilaisuuden teemana on kilpailukyky ja tuottavuus. Työpajoissa kuullaan teknologian viimeisimmät kehitysaskeleet. Tilaisuus on tarkoitettu yritysten johdolle ja teknologia-asiantuntijoille.

Ohjelmassa on lisäksi Janne Liiaksen pitämä puusepänteollisuuden toimialakatsaus, Mikko Kylen pitämä luento: Miten yritys voi lisätä kilpailukykyään muotoilua hyödyntämällä? sekä tuote-esittelyjä.  Tilaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus jäädä rentoon Happy Hour-tapahtumaan ja illallistilaisuuteen.

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Mahdollisen majoituksen osallistujat maksavat itse. Tilaisuuden maksimiosallistujamäärä on noin 80 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Penope mukana Puusepänteollisuuspäivässä

Kilpailukyky ja tuottavuus teeman mukaisesti Penopen työpajassa aiheena on digitalisoinnin mahdollisuudet tuotannon ja kunnossapidon tehostamiseksi.

Ilmoittaudu tästä tapahtumaan. 

Katso koko kutsu ja ohjelma tästä.