Penope OpenHouse 6.-7.9.2018

Penope OpenHouse järjestetään Penopella Lahdessa 6.-7.9.2018 teemana IoT.

Tapahtumassa näet kattavan valikoiman edustamiamme puuntyöstökoneita ja yhteistyökumppaneitamme tuotteineen sekä pääset tutustumaan tarjoamiimme IoT -ratkaisuihin.
IoT tuotannossa

OpenHousessa käsitellään IoT:n mahdollisuuksia tuotannossa. Aiheesta järjestetään lyhyitä tietoiskuja tapahtuma-aikana. Esillä on mm. Biesse Rover -CNC-työstökeskus uudella Sophia -IoT-ympäristöllä. Sophia perustuu koneiden kykyyn lähettää tietoja tuotannon ja ennakoivan huollon tarpeisiin reaaliaikaisesti. Näin voidaan optimoida koneiden ja järjestelmien suorituskykyä sekä tuottavuutta. Sophia mahdollistaa toimintahäiriöiden havaitsemisen ajoissa ja auttaa asiakkaita myös huolto- sekä varaosatoiminnoissa entistä nopeammin ja oikea-aikaisemmin.

IoT:n mahdollisuudet tuotannossa sekä Biessen Sophia -IoT-ympäristö -tietoiskut päivittäin:

  • klo 10:00
  • klo 14:00 sekä
  • klo 16:00.

Työstökoneet tapahtumassamme

Biesse Rover A -CNC-työstökeskuksen lisäksi toiminnassa on mm. CNC-keskuksen pölynpoiston hoitava AL-KOn koteloitu suodatinlaitteisto sisätiloihin. Lisäksi esillä on mm. VIET Opera 5 -leveänauhahiomakone, Bigprinter -teollisuusprintteri, Dimter -katkaisusaha, Untha-murskain sekä peruskoneita.

Tapahtumassamme pääset myös tutustumaan laajaan tarvikevalikoimaamme: JOWAT -liimat, LEUCO -terät, EKAMANT -hiomatarvikkeet sekä RIEPE -teollisuusnesteet, JKF -puhaltimet ja -putkistot.

Paikan päällä tehdyt varaosatilaukset -10%*

Penopen varaosamyynti tarjoaa paikan päällä tehdyistä varaosatilauksista kymmenen prosentin alennuksen.* Lisäksi OpenHousessa Penopen tarviketuotteissa erikoistarjouksia.
Suunnitteletko uutta investointia? Mietitkö miten huollot saisi hoidettua kustannustehokkaimmin? Onko digitalisaatio tai IoT ajankohtainen aihe tuotannossasi? Kiinnostaako laadukkaat tarvikeratkaisut?

Laaja asiantuntijajoukkomme on käytettävissäsi koko OpenHousen ajan.
Yhteistyökumppanit OpenHousessa

Yhteistyökumppaneidemme tuotteilla varmistat myös tuotteidesi viimeistelyn ja laadun. Mukana ovat:

 

Terätoimitus
Osaava puuteollisuuden terähuolto, timantti- kovametalli- ja pikaterästerille. Valikoimastamme myös kaikki uudet terät, mitä ikinä puusta teetkin. Tervetuloa tutustumaan nykyaikaiseen terätaloon!

 

Novo Wood
Novo Wood on keskittynyt puupohjaisten levytuotteiden ja jalopuiden maahantuontiin. Tuotevalikoimaan kuuluu MDF- ja HDF -levytuotteet, jalopuut, massiivitasot, laminaatit sekä sisustuslevyt. Tarjoamme nyt myös valmiita aihiota ja särmäys-, sekä levynpaloittelupalvelua. Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalaisia kaluste- ja puusepänteollisuuden yrityksiä.

Hollolan Viiilu ja Laminaatti
Hollolan Viilu ja Laminaatti – viilut, laminaatit ja kaluste- ja sisustuslevyt asiakkaiden toiveiden mukaisesti

Vertex Systems
Biesse CAM -linkki tekee virheistä historiaa ja siirtää työstötiedot kätevästi suunnittelusta suoraan tuotantoon.

Rehau
Tule tutustumaan Rehaun reunanauhavalikoimaan, jonka löydät nykyyään myös internetistä. Tutustu ennakkoon reunanauhoihimme.

Rakennushelasto Oy
Rakennushelasto Oy on kotimainen paikallisyrittäjien omistuksessa oleva tukkuliike. Tuotevalikoimamme koostuu ovi-, ikkuna-, rakennus- ja erikoiskalusteteollisuuden heloista ja tarvikkeista sekä rakennuslevyistä. Tutustu tuotevalikoimaamme.

Sunrob
KUKA- robottijärjestelmät ja 3D laserscannerit.

Hitachi
Laadukkaita akku- ja sähkötyökaluja, tarvikkeita ja MFT-kiinnikkeitä ammattilaisten tarpeisiin.

Hitachi Power Tools muuttaa HITACHI-tuotemerkin HiKOKI-tuotemerkiksi lokakuussa 2018.

Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus – enemmän kuin koulu – opiskelijoiden ja työelämän kohtaamispaikka. Koulutuskeskus Salpauksessa voi suorittaa ammatillisia perustutkintoja sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Jos on tarve syventää ja täydentää jo hankittua ammattitaitoa, niin järjestämme eri alojen henkilöstö- ja täydennyskoulutusta tai jos on syytä hankkia tai päivittää tarvittavat pätevyys- ja lupakortit, hoituvat nekin kätevästi Salpauksen kautta.

Salpauksen puuala  järjestää mm. bSolid -koulutuksia yhteistyössä Penopen kanssa.

Tervetuloa Penopelle 6.-7.9.2018, ovet avoinna klo 9-17!
Lounas tarjolla klo 11 alkaen.
Vapaa pääsy

 

*Koskee Penope Oy:n edustamien tuotteiden tilauksia.