Penope Oy – Ensimmäinen tilaus

Myyntipäällikkömme Heikki Laineen työhuoneen seinällä on kehystettynä ajan patinoima lähetyslista muistuttamassa matkamme alkutaipaleesta. Ensimmäinen maahantuomamme laite tilattiin Gebr. Bütferingiltä vuonna 1973. Paperin kaikki kulmat ovat kadonneet, osa teksteistä haalistunut näkymättömiin, mutta osuvasti, kuten saksalaiseen tarkkuuteen tuntuu kuuluvan, ovat tärkeät tekniset spesifikaatiot edelleen täysin luettavissa.

Kuvan tummanpuhuva laite on meille siis sangen merkityksellinen. Kyseessä on Gebr. Bütferingin leveänauhahiomakone vuodelta 1973, tarkemmin sen malli FBS800. Silmiinpistävin ero 50 vuoden takaiseen lienee laitteen ulkonäössä, sen verran tutuilta saattavat nauhanleveys, syöttönopeus tai moottorin teho kuulostaa. Myös FBS-mallia sai aikanaan sekä suuremmalla työleveydellä että tehokkaammalla moottorilla, mutta asiakkaan tarpeisiin on parhaiten soveltunut tilattu FBS800.

Sivuillamme voi tutustua nykyään edustuksessamme oleviin Biessen Viet -leveänauhahiomakoneisiin https://penope.fi/tuotteet/?_sft_tuote_kategoria=leveanauhahiomakoneet

Matkan varrella on hyvä pitää mielessä mistä on tullut ja erityisen miellyttävää se on silloin, kun kuljettua matkaa voi katsoa hyvillä mielin taaksepäin. Se on myös vahvistus sille, että valittu suunta on ollut oikea.

Asiakaslähtöisesti, tarpeita kuunnellen, ja niihin vastaten.