Penope Taitaja2019 -tapahtumassa puusepän alan pääyhteistyökumppanina

Penope toimittaa Taitaja-tapahtumaan huonekalupuuseppien kilpailuun Biesse Rover A 1232 -CNC-työstökeskuksen sekä Minimaxin peruskoneita. Koneiden purunpoiston hoitaa Penopen toimittama Power Unit 300P -purunpoistosuodatin.

Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma Taitaja2019 järjestetään Joensuussa 21.-23. toukokuuta. Ammattiin opiskelevat tulevaisuuden tekijät kilpailevat oman alansa Suomen mestaruudesta 43 lajissa yli neljänsadan kilpailijan voimin.

Luotettava Biesse Rover A-sarjan 5-akselinen CNC-työstökeskus kilpailukäytössä Taitajat-kisassa

Taitajassa kilpailukäytössä oleva Rover on uutta A-sarjaa, joka tuo 5-akselisen työstötekniikan aiempaa kompaktimpaan koko luokkaan. A-sarjaa on saatavana nyt, joko molemmin puolin tuettuna ”portaalikoneena” tai avorunkoisena ”Cantilever”-mallina. Kisassa käytettävä kone on portaalikone. Koneessa on myös 23-paikkainen lineaarinen työkalunvaihtaja, jossa työkalut ovat suojassa pölyltä ja lastuilta.

CNC-työstökeskuksen lisäksi kilpailijoiden käytössä ovat Penopen toimittamat Minimax -peruskoneet sekä koneiden purunpoiston hoitava AL-KO:n Power Unit 300P -suodatinlaitteisto. Power Unit on puhtaan puolen puhaltimella varustettu tehokas koteloitu suodatinlaitteisto. Laitteisto täyttää suodatusluokan H3 vaatimukset: Paluuilman pölypitoisuus on alle 0,1 mg/m3. Palautusilman pölypitoisuus on vain yksi kymmenesosa verrattuna perinteisiin pussi-imureihin.

Lisäksi kisailijat käyttävät kisan aikana Penopen edustamia Ekamantin hiomatarvikkeita ja Jowatin liimaa.

Penope mukana tapahtumassa

Penopelta paikalla Taitaja-tapahtumassa ovat Biesse -tuoteryhmän tuotepäällikkö Antti Rannos p. 044 970 4094 sekä tarvikemyynnin aluemyyjä Henri Vauhkonen p. 040 723 2755. Sovi tapaaminen myyjiemme kanssa jo ennakkoon. Nähdään Taitaja2019 -tapahtumassa!

Toivotamme kaikille kilpailuun osallistuville onnea ja menestystä kisaan!