Penope – taloteollisuuden koneet Lignassa / Penope – machines and equipment for house manufacturing industry in Ligna

Penope -taloteollisuuden koneet ja laitteet esiteltiin ensimmäistä kertaa Ligna-messuilla Hannoverissa 27.-31.5.2019.

Taloteollisuusalan uutena konevalmistajana Penopen laitteistot herätti valtavaa kiinnostusta kävijöissä. Oma osasto oli menestys ja se toi paljon toivottuja kontakteja.

Talo- ja elementtitehtaiden tarpeita vastaamaan suunnitellut Penope -taloteollisuuden koneet hyödyntävät uusinta teknologiaa ja innovatiivisia ratkaisuja. Koneet on valmistettu Suomessa ja tarjoamme yksilölliset ratkaisut yksittäisistä koneista kokonaisiin elementtilinjoihin.  Tutustu lisää Penope -taloteollisuuden koneisiin.

Kiitämme Ligna-osastollamme vierailleita!

Lisätietoja antaa:
Heikki Laine p. 0500 355 151, heikki.laine@penope.fi

__________________________________________________

Penope – machines and equipment for house manufacturing industry were first time introduced at the Ligna Fair in Hanover on 27-31 May. As a new machine manufacturer in house manufacturing industry Penope machines attracted great interest in visitors. Penope stand was a success and brought a lot of wanted contacts.

Based on the latest technology and innovative solutions, PENOPE’s machines and equipment for the house construction industry are designed to meet the needs of the leading house and element manufacturers. The machines are made in Finland. We can offer individual solutions from single machines to complete element lines. Learn more about Penope -machines and equipment for house manufacturing industry. 

Thank you for visiting our Ligna stand!

For more information, please contact:

Finnish and English
Heikki Laine, mobile +358500 355 151, heikki.laine@penope.fi

Swedish and German
Erik Nord, mobile +46 72 70 17 300, erik.nord@bnc-maskin.se

____________________________________________________

Ligna -messuosastomme oli osa Penope Oy:n kehittämis- ja vientihanketta

Hämeen elinkeino, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt Penope Oy:lle valtion avustusta yritystoiminnan kehittämiseen Euroopan unionin aluekehitysrahastosta.

Hankkeen tavoitteena oli aloittaa puutaloelementtien valmistukseen tarkoitettujen laitteiden ja linjastojen vientimyynti Venäjälle, Ruotsiin, Viroon, Latviaan ja Liettuaan.

Hankkeen aikana on laitteita myyty Suomen lisäksi Ruotsiin ja markkina-alue on laajentumassa koskemaan koko Eurooppaa.

Venäjän lisäksi Latviassa ja Liettuassa ei ole vielä merkittävää puutaloteollisuuden kulttuuria ja ei siis myöskään sanottavaa markkinaa ao. tuotteille.