Penope uudistaa sahatavaran jatkojalostuskoneiden tuotevalikoimaa

Penope tuo uusien kumppaneidensa kanssa odotetun lisän sahatavaran jatkojalostuskoneiden tuotevalikoimaan Suomessa. Yhteistyösopimusten mukaisesti Penope hoitaa koneiden ja laitteiden myynnin, huollon ja varaosapalvelun.

Toimialansa johtavien valmistajien kanssa voimme tarjota asiakaskohtaisia ratkaisuja yksittäisistä koneista kokonaisiin tuotantolinjoihin asti.

”Uusien yhteistyökumppaneiden avulla asiakkaamme hyötyvät edistyksellisistä ja resursseja säästävistä massiivipuuteollisuuden ratkaisuista sekä erittäin monipuolisesta tuotevalikoimasta, joka kattaa alan erilaiset tarpeet”, kertoo Penope Oy:n toimitusjohtaja Miikka Kivistö.

 

System TM A/S

System TM A/S on räätälöityjen koneiden ja tuotantolinjojen toimittaja yli 40 vuoden ja yli 300:n käytössä olevan linjan kokemuksella.

Optimoivat katkaisusahat, sormijatkoskoneet, mekanisointilaitteet ja erityisesti avaimet käteen toimitettavat linjakokonaisuudet kuuluvat tämän tanskalaisen perheyhtiön tuotevalikoimaan.

System TM hyödyntää teknistä asiantuntemustaan ja tietämystään löytääkseen parhaan, asiakkaan tarpeisiin sopivan ratkaisun käyttämällä uusinta teknologiaa, hyödyntämällä tehokasta projektiorganisaatiota sekä tekemällä tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa.

”Olemme vakuuttuneita, että teknologiamme yhdistettynä Penopen kokemukseen ja suomalaisen massiivipuuteollisuuden laajaan tuntemukseen, johtavat vahvaan yhteistyöhön. Uskomme lujasti yhteistyöhömme ja toivomme, että suomalainen massiivipuuteollisuus näkee yhteistoimintamme positiivisena asiana, joka tuottaa poikkeuksellisia hyötyjä suomalaisille asiakkaille”, sanoo Allan Them.

Lue lisää Penopen ja System TM:n yhteistyöstä

www.systemtm.com

 

 

SMB

SMB on Suomessa jo ennestään tunnettu saksalainen sormijatkoskone ja -linjavalmistaja. Erityisesti pitkän tavaran jatkamisessa yrityksellä on vahva markkinaosuus. Kompaktit sormijatkoskoneet soveltuvat hyvin esim. ikkuna-, ovi- ja hirsiteollisuuden käyttöön. Tehotuotantoon suunnitellut mallit ovat tyypillisesti suuremman kapasiteetin tuotantolinjoja.

Omaa valmistusta ovat myös linjaan tulevat katkaisusahat, hydrauliset puristimet sekä mekanisointilaitteet mahdollistaen avaimet käteen toimituksen yhdestä osoitteesta.

www.hit-maschinenbau.de/

 

 

 

Microtec

Microtec SRL on johtava skannerivalmistaja maailmassa toimittaen laajasta tuotevalikoimasta skannereita puu- ja sahateollisuuden moninaisiin käyttötarkoituksiin. Erittäin suorituskykyiset skannerit takaavat raaka-aineen entistä tehokkaamman hyödyntämisen, pienemmät työvoimakustannukset sekä konekapasiteetin optimaalisen käytön.

Yksi tärkeimmistä malleista on monianturinen Goldeneye 300-skanneri, joka omaa modulaarisen rakenteen. Se koostuu väri- laser- ja röntgenskannauksesta, joiden avulla voidaan tarkasti määrittää puussa olevat virheet. Tyypillisesti Goldeneye 300 on liitetty katkaisusahaan saannon maksimoimiseksi. Skanneri on helppokäyttöinen ja joustavan modulaarisen rakenteensa ansiosta se on muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan, mikä mahdollistaa sen liittämisen mihin tahansa tuotantolinjan osaan.

www.microtec.eu

 

Lisätietoja:

Jani Hiula
Tuotepäällikkö massiivipuukoneet
jani.hiula@penope.fi
040 577 7368

Päivitämme kotisivujamme uusien yhteistyökumppaneidemme osalta, pahoittelemme mahdollisia puutteita.

tammikuu / 2020