Poratappiliimat, poratapit ja liitosporanterät kätevästi saman katon alta Penopelta

Jowatin poratappiliimojen lisäksi valikoimastamme löytyy liitosporanterät ja paljon kysyttyjä laatuluokiteltuja poratappeja sekä esiliimattuna että tavallisena.

Vaikka puhummekin hyvin edullisesta tuotteesta kappalehinnaltaan, niiden laatuvaihtelujen aiheuttamat mahdolliset ongelmat ovat sitäkin suuremmat tapinlyöntiautomaateissa: alle sentin maksava komponentti voi huonon laadun vuoksi aiheuttaa 5-10 minuutin käyttökatkoksen koneeseen tai jopa kokonaiseen linjaan.

Varastoimme koivusta valmistettuja, uritettuja poratappeja, kokoluokassa D8(7,9)x30 ja D8(7,9)x35 mm (FSC-sertifioituja) ja palvelemme näiden tiimoilta sekä yksittäisten säkkien ostajia että lava-asiakkaita. Voimme myös tarjota muitakin kokoja pyynnöstä, jolloin toimitusaika on noin kuukauden.

Tarjonnastamme löytyvät myös Jowatin poratappiliimat koneelliseen sekä manuaaliseen syöttöön. Karkeasti laskettuna yhtä poratappiliima-astiaa (20-25 kg) kohden menee, koosta riippuen, noin 4-5 säkkiä poratappeja. Miksipä et siis ottaisi kaikkia tuotteita saman katon alta?

Pyydä tarjous sekä poratapeista että poratappiliimoista alueellasi palvelevalta tarvikemyyjältä:

Itä- ja Pohjois-Suomi, Uusimaa
Kimmo Leuku
puh. 040 193 3890
kimmo.leuku@penope.fi

Länsi- ja Lounais-Suomi
Juuso Niinimäki
puh. 050 911 7988
juuso.niinimaki@penope.fi