Kuulumiset Puumessuilta 2023

Puumessut järjestettiin neljän vuoden tauon jälkeen 6.-8.9.2023 messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa, Jyväskylässä. Messuihin tutustui kolmen päivän aikana hieman yli 4 500 kävijää. Puumessut järjestetään seuraavan kerran 10.-12.9.2025 Jyväskylässä.

Penope juhli messuilla 50-vuotista taivaltaan asiakkaiden kanssa
Me penopelaiset haluamme kiittää kaikkia messuvieraita onnistuneista messuista ja keskusteluista. Tästä on hyvä jatkaa kohti syksyä ja uutta vuosikymmentä, yhdessä teidän asiakkaiden kanssa.

Puumessut on messuista toiseen hyvä kanava ylläpitää asiakkuussuhteita kuin myös luoda uusia. Osa asiakkaistamme on kulkenut mukanamme pitkä matkan ja saimmekin messuilla kuulla tarinoita asiakkailtamme historiamme varrelta.

Koneet osastolla
Demoajossa ollut optimoiva katkaisusahalinja toi paljon kiinnostuneita silmäpareja osastollemme. Markkinoiden tämän hetken nopein System TM:n katkaisusaha yhdistettynä Microtecin ensiluokkaiseen, monianturiseen skanneriin mahdollistaa tuotannon parhaan optimoinnin. Konsepti tarjoaa huipputeknologisen ratkaisun, jonka avulla voidaan varmistaa maksimaalinen kapasiteetti ja puun hyödyntäminen kustannustehokkaaseen hintaan. Katkaisusahalinjan purunpoiston hoiti energiatehokas ja mobiili AL-KOn Power Unit 200 – suodatinlaitteisto.

Osastolla pääsi myös tutustumaan Rex -höylän ohjaustauluun. Ohjaustaulu havainnollisti koneen käyttöä. REX -höylissä ohjaustaulun kautta tehdään kaikki tarvittavat säädöt koneelle niin, että höyläkoppiin ei tarvitse mennä. Lisäksi myös myös JKF BF 36 -puhdistusosan demot herättivät paljon kiinnostusta ja hedelmällisiä keskusteluja.

Lisätietoja oman alueesi aluemyyjältä:
Itä-Suomi: Atte Kekkonen, puh. +358 44 296 3952, atte.kekkonen@penope.fi
Uusimaa ja Lounais-Suomi: Veli-Pekka Heliander, puh. +358 50 551 6443, veli-pekka.heliander@penope.fi
Länsi-Suomi: Jani Hiula, puh. +358 40 577 7368, jani.hiula@penope.fi
Pohjois-Suomi: Timo Kärkölä, puh. +358 500 617 970, timo.karkola@penope.fi