Sorvi-Pojat Oy investoi uuteen maalauslinjastoon

Sorvi-Pojat Oy kaksinkertaistaa maalauskapasiteetin investoimalla uuteen maalauslinjastoon. Linjaston toimittajaksi on valittu Penope Oy ja sen valmistaa italialainen Finiture. Maalauslinjasto toimitetaan ja asennetaan tehtaalle Sieviin vuoden 2023 lopulla. Investointi mahdollistaa Sorvi-Pojille tuotannon kasvattamisen ja tuo säästöjä mm. energiakustannuksiin.

Sorvi-Pojat pintakäsittelee maalauslinjastolla huonekalujen jalkoja sekä erilaisia design-tuotteita. ”Käytössämme oleva, hyvin palvellut, maalauslinjasto kuluttaa paljon energiaa eikä sovellu kaikilta osin enää tuotannossamme tällä hetkellä olevien tuotteiden pintakäsittelyyn. Investoinnin myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin, tehokkaammin ja luontoystävällisemmin”, kertoo Sorvi-Pojat Oy:n toimitusjohtaja Antti Konttila.

”Maalauslinjaston investointia olemme valmistelleet jo useamman vuoden ajan. Nykyinen maalauskapasiteetti ja vanhan linjaston korkea ikä on rajoittanut uusien asiakkaiden hankintaa jo pidemmän aikaa. Niinpä olemme päättäneet investoida tulevaisuuteen. Kilpailutusvaiheessa Penope valikoitui toimittajaksemme kilpailukykyisen tuotteen ja hyvän asiakaspalvelun vuoksi. Heidän asiantuntijoiden paneutuminen erikoistarpeisiimme on ollut kiitettävän hyvää”, jatkaa Konttila.

Alkuvuodesta 2023 Penopen ja Finituren edustajat vierailivat Sorvi-Poikien tehtaalla. Vierailulla käytiin läpi linjaston viimeisiä tarkentavia teknisiä yksityiskohtia, jotta detalje-suunnittelu voidaan saattaa loppuun. ”Valmistamamme tuotteet asettavat monenlaisia haasteita maalauksen toteuttamiseen, joten läpikäytäviä asioita oli paljon. Tämä on juuri sitä kehitystyötä, jota haluamme tehdä niin asiakkaidemme kuin toimittajiemmekin kesken!”, päättää Konttila.

Sorvi-Pojat on puunsorvauksen sarjatuotantoon erikoistunut suomalainen perheyhtiö. Sorvi-Poikien nykyaikainen ja laaja konekanta sopii täydellisesti huonekalu-, design- ja rakennusteollisuuden vaativiin tarpeisiin.