System TM -yhteistyö

Penope ja System TM ovat tyytyväisiä voidessaan ilmoittaa uudesta yhteistyöstä, jonka avulla suomalaiset yritykset hyötyvät edistyksellisistä ja resursseja säästävistä massiivipuuteollisuuden ratkaisuista sekä erittäin monipuolisesta tuotevalikoimasta, joka kattaa puunjalostusalan erilaiset tarpeet.

Koska automaatiolla ja resurssitehokkuudella on yhä tärkeämpi rooli tuotannossa, yritykset ymmärtävät, että niiden on kehitettävä tuotantoprosesseja pysyäkseen kilpailun eturintamassa. Penopen ja System TM:n yhteistyö tuo yhteen molempien yritysten syvän asiantuntemuksen, tietämyksen ja kokemuksen teollisen automaation ja automaatioteknologian kehityksen alalta.

”Strategisen yhteistyömme avulla olemme yhdistäneet molempien yritysten vahvuudet, mikä ei ole vain meidän etumme, vaan hyödyttää ennen kaikkea suomalaisia loppuasiakkaita”, sanoo Allan Them, System TM:n Skandinavian aluemyyntijohtaja. Penopen ja System TM:n yhteistyö auttaa suomalaisia asiakkaita tehostamaan puuraaka-aineen käyttöä, vähentämään työvoiman tarvetta, lisäämään tuotantokapasiteettia sekä kehittämään kestävän kehityksen mukaisia tuotantoprosesseja.

”Olemme vakuuttuneita, että teknologiamme yhdistettynä Penopen kokemukseen ja suomalaisen massiivipuuteollisuuden laajaan tuntemukseen, johtavat vahvaan yhteistyöhön. Uskomme lujasti yhteistyöhömme ja toivomme, että suomalainen massiivipuuteollisuus näkee yhteistoimintamme positiivisena asiana, joka tuottaa poikkeuksellisia hyötyjä suomalaisille asiakkaille”, sanoo Allan Them.

System TM on johtava maailmanlaajuinen räätälöityjen järjestelmäratkaisujen toimittaja. System TM:n tuotevalikoima sisältää automaattiset syöttölaitteet, nopeat, optimoivat katkaisusahat, automaattiset pinoamislaitteet sekä sormijatkoskoneet.

System TM:n räätälöityihin järjestelmäratkaisuihin sisältyy uusin teknologia sekä korkeatasoinen koneiden välinen integrointi. Ne on suunniteltu siten, että koneenkäyttäjää tarvitaan mahdollisimman vähän, jolloin automaatiotekniikka pitää yllä maksimaalista tuotantotehokkuutta, käytettävyysaikaa sekä puuraaka-aineen hyödyntämistä.