T3-System on LEUCO-teräperheen uusin jäsen

Leuco T3-System on vaihtopalaterin varustettu jyrsinterä moniin käyttökohteisiin. Erityisellä teräpala-asettelulla saavutetaan täysin sileitä liitos- ja urapintoja muihin spiraalijyrsinteriin verrattuna. Esimerkiksi ovi- ja ikkunateollisuuden käyttökohteissa terällä voidaan vähentää vaadittuja lisätyöstöjä sekä pudottaa työkaluvaihtojen määrää CNC-yksikössä. Terän monipuolisuus mahdollistaa erilaisten jyrsintöjen, tappien ja erikoisliitosten tekemisen. Ohuen muotoilun ansiosta työkalu on ihanteellinen erilaisten pyöreiden, kaarevien ja virtaviivaisten muotojen työstämisessä.

Leuco on hakenut patenttia T3-System teräsuunnittelulleen. Kolmion muotoiset kääntöteräpalat pyöristetyin reunoin mahdollistavat täydellisen leikkuukulman jyrsintään. Alimmainen T3-leikkuuterä lastuaa ylöspäin ja juuri tämä ominaisuus erottaa T3-System leikkuuterän muista vaihtopalakuttereista.

Kolmionmuotoiset kääntöpalaterät on sijoitettu siten, että muodostuva leikkauspaine on huomattavan alhainen. Tämä kaikki ei ainoastaan mahdollista erinomaista viimeistelyjälkeä, vaan takaa myös kovametallipaloille pidempiaikaisen käyttöiän.

 

 

Pyydä tarjous alueellasi palvelevalta tarvikemyyjältä:

Itä- ja Pohjois-Suomi, Uusimaa
Kimmo Leuku
puh. 040 193 3890
kimmo.leuku@penope.fi

Länsi- ja Lounais-Suomi
Juuso Niinimäki
puh. 050 911 7988
juuso.niinimaki@penope.fi