Uuden sukupolven esijyrsinkursot – LEUCO SmartJointer airFace

Innovatiivinen LEUCO SmartJointer airFace -jyrsinterä mullistaa puu- ja muoviteollisuuden työstöprosessit. Tämä uudenlainen esijyrsinkurso tarjoaa monipuolisuutta ja säästöjä, erottuen markkinoilla monilla edistyksellisillä ominaisuuksillaan.

SmartJointer airFace on suunniteltu kaikenkokoisille ja -merkkisille koneille, sen kevyt alumiinirunko ja aerodynaaminen geometria tekevät työkalusta huomattavasti kevyemmän, vähentäen energiankulutusta jopa 40 %. Tämä ei ainoastaan pidennä koneen käyttöikää ja vähennä moottoroiden rasitusta, vaan myös vähentää ympäristövaikutuksia.

Yksi esijyrsinkurson ainutlaatuisista piirteistä on sen vaihdettavat teräpalat. Teräpalojen vaihto onnistuu itsenäisesti ilman tarvetta lähettää terää huoltoon, mikä vähentää tuotantokatkoksia ja lisää tuotannon tehokkuutta.

Teräpalojen kiristämiseen riittää vain 5 Nm. Teräpalojen ruuvin momentin kanssa on syytä olla tarkkana, jottei kurson alumiinirunko kärsi. Teräpalat on helppo vaihtaa uusiin nopeasti ja vaivattomasti, koska teräpalat ovat itsekeskittävät ja ne on mahdollista teroittaa kerran. Työstettäessä paljon saman paksuista levymateriaalia, teräpalojen uudelleen asettelulla saadaan pidennettyä teräpalojen käyttöikää.

Lue lisää Leuco Smart Jointer airFace -esijyrsinkursosta.

Tutustumistarjouksena* Leuco SmartJointer airFace esijyrsinkursot alennetuin hinnoin syyskuun 2024 loppuun saakka.

Kiinnostuitko tai kaipaatko lisätietoja? Pyydä rohkeasti tarjousta alueesi tarvikemyyjältä sähköpostitse tai puhelimitse.

Asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan sinua valitsemaan oikeat ratkaisut tarpeisiisi!

Tarvikemyynti

Itä-Suomi ja Pohjois-Suomi
Kimmo Leuku
kimmo.leuku@penope.fi
puh. 040 193 3890

Länsi-Suomi, Lounais-Suomi ja Uusimaa
Janne Heikkilä
janne.heikkila@penope.fi
puh. 040 530 3763

 

*Tarjous voimassa 30.9.2024 asti.