AL-KO Power Unit – suodatinlaitteistot sisätiloihin

AL-KO -suodatinlaitteistoja on Suomessa käytössä kymmenillä yrityksillä pienistä puusepänverstaista aina suurimpiin metsäteollisuusyrityksiin.

Sisätiloihin sijoitettavat energiatehokkaat AL-KO Power Unit -suodatinlaitteistot on saatavilla ilmamäärille 790 – 10.000 m3/h. Power Unit -suodatinlaitteistot on BG-pölytestattuja ja sertifioituja luokkaan H3. Suodatetun ilman pölypitoisuus on alle 1 mg/m3.  Hiljaisen käyntiäänen johdosta Power Unit -suodatinlaitteisto voidaan sijoittaa työskentelytilaan.

Pienemmät laitteistot ovat saatavissa myös helposti liikutettavina mobiililaitteina. Laitteistot toimitetaan valmiiksi koottuna, jolloin asennus ja käyttöönotto ovat helppoa ja nopeaa. Materiaali kerätään suodatinlaitteiston alla oleviin keräilyastioihin. Mallista 200 P alkaen suodatin voidaan myös varustaa brikettipuristimella tai sulkusyöttimellä, joka mahdollistaa kerätyn materiaalin siirtämisen pneumaattisesti esimerkiksi erilliseen konttiin.

Turvaa ja varmuutta puhtaan sisäilman lisäksi
Puhtaalle puolelle suodatinta sijoitetun imurin ansiosta saavutetaan etuja perinteisiin laitteistoihin nähden paloturvallisuudessa, äänitasossa ja laitteiston huoltovapaudessa. Power Unit 250 P -mallista lähtien laitteissa on vakiovarusteena palonsammutusautomatiikka. Sisäänrakennetun vesisäiliön ansiosta laite ei tarvitse vesiliitäntää.

Kaikki uudet AL-KO Power Unit mallit alkaen mallisarjasta 140 P on varustettu Clean Dust Compartment-järjestelmällä, joka mahdollistaa keräilyastioiden tyhjentämisen, ilman että suodatinpusseista putoaa pölyä lattialle.

ATEX-sertifioidut AL-KO Power Unit suodatinlaitteistot täyttävät korkeimmat vaatimukset puuteollisuuden suodatinlaitteistoille. Power Unit suodatinlaitteistoja voidaan käyttää puupohjaisista syntyvien materiaalinen lisäksi, esimerkiksi muovi- ja kierrätysteollisuuden kohdeimussa.

Lue lisää aiheesta ja tarjoamistamme pölynpoistoratkaisuista