JKF – puhdas ilma on meille kaikille tärkeää

JKF Industri on yksi Penopen pitkäaikaisimmista toimittajista. Olemme toimittaneet JKF-suodatinlaitteistoja vuodesta 1973 Suomen puuteollisuudelle.

JKF toimittaa korkealaatuisia suodatinlaitteistoja komponenteista kokonaisratkaisuihin, mukaan lukien: suodattimet, syklonit, kuljetuskanavat, puhaltimet, mittatilaustuotteet ja lisätarvikkeet. JKF -komponentteja käytetään kaikilla teollisuudenaloilla, joilla syntyy haitallista pölyä tai höyryä.  JKF suodatinlaitteistot komponentteineen soveltuvat niin vanhojen järjestelmien laajentamiseen kuin uusien suodatinlaitteistojen asennuksiin. Tuotteet valitaan huolellisesti asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti, ja toimittamme sekä komponentteja että kokonaisia suodatusjärjestelmiä ”avaimet käteen”-periaatteella.

JKF -tuotteet lisäävät tuotantosi suorituskykyä ja tehokkuutta alentaen kustannuksia ja energiankulutusta sekä vähentäen työympäristön pölypitoisuuksia ja melua.


Suomessa jo yli 200 asennettua JKF-puhallussuodatinta

Alkuun, yli 40 vuotta sitten, aloitimme myymällä sykloneita, sitten läpivirtaus suodattimia, ruuvisuodattimia, kolasuodattimia.  Ja nyt puhallussuodattimia, jotka ovat saavuttaneet erittäin vahvan aseman Suomen teollisuudessa, yli 200 myytyä suodatinta.

Puhallussuodattimet mahtuvat pieneen tilaan, jolloin sen sijoitus on helppoa.  Suodattimet   omaavat ison suodatuspinta-alan ja tehokas suodattimen puhdistus pitää suodattimen puhtaana.  Pääpuhallin voidaan sijoittaa joko suodattimen likaiselle tai puhtaalle puolelle.

Tällöin puhtaalla puolella oleva puhallin on huomattavasti energiatehokkaampi ratkaisu ja puhaltimen kuluminen on vähäistä.

Lue lisää aiheesta ja tarjoamistamme pölynpoistoratkaisuista