Olemme mukana Sahateollisuuspäivillä Aulangolla 6.-7.11.2024

Yhdeksännet Sahateollisuuspäivät järjestetään Hämeenlinnassa Aulangolla 6.–7.11.2024 teemalla tekoälyllä tulosta.

Tapahtuma kokoaa yhteen alan huippuosaajat ja tarjoaa erinomaisen tilaisuuden verkostoitua sekä keskustella sahateollisuuden uusimmista kehityksistä. Meiltä paikalla ovat asiantuntijamme, jotka esittelevät uusimmat ratkaisumme sahatavaran jatkojalostukseen sekä muita teollisuuden tuotannon tehostamiseen suunnattuja innovaatioita.

Jani Hiula
jani.hiula@penope.fi
puh. 040 577 7368

Sauli Lehtonen
sauli.lehtonen@penope.fi
puh. 040 673 8700

Ratkaisumme puun jatkojalostuksessa

System TM A/S on räätälöityjen koneiden ja tuotantolinjojen toimittaja yli 40 vuoden ja yli 300:n käytössä olevan linjan kokemuksella. Optimoivat katkaisusahat, sormijatkoskoneet, mekanisointilaitteet ja erityisesti avaimet käteen toimitettavat linjakokonaisuudet kuuluvat tämän tanskalaisen yhtiön tuotevalikoimaan.

REX on saksalainen luotettavien ja kestävien höylien valmistaja. Noin 70 vuoden ajan REX -koneet ovat asettaneet standardeja nykyaikaiselle puuntyöstölle. REX -koneet valmistetaan alusta loppuun saman katon alla, joka takaa korkealaatuiset koneet. Nykyään yli 35 000 korkean suorituskyvyn REX-höylää toimii yli 90 maassa.

Kallesoe Machinery on yksi maailman johtavista liimattujen puutuotteiden tuotantoon tarkoitettujen järjestelmäratkaisujen kehittäjistä ja valmistajista. ​Kallesoe kehittää asiakkaiden tarpeisiin sopivia ratkaisuja ja painottaa ratkaisujen korkeaa laatua ja suurta kapasiteettia.​ Luotettavimmat ratkaisut CLT-, liimapuu- ja massiivipuulevyille, monikerroksisille paneeleille, pylväille ja palkeille.

Nähdään Sahateollisuuspäivillä!

Lisätietoja Sahateollisuuspäivistä