• Kategoria

  • Tyhjennä valinnat

Ekamant

Ekamant-hiomatarvikkeilla parasta pinnanlaatua puu- ja levypinnoille. Ekamantin tuotevalikoima sisältää hiomatarvikkeet käsihionta-arkeista leveänauhoihin. Varastossamme on laaja valikoima mm. yleisimpiä leveänauhoja kalibroinnista viimeistelyyn.

Valmistajan sivuille

Saint-Gobain | Norton

Norton (entinen Cora) tarjoaa laajan valikoiman kombi- ja polyesterinauhoja lastulevyn, vanerin sekä kertopuun vaativiin tuotanto-olosuhteisiin.

Valmistajan sivuille

Alpha-Brush

Alpa-Brush-hiomatuotteet tarjoaa tehokkaan ja pitkäikäisen ratkaisun väli- ja muotohiontaan.

Valmistajan sivuille

Fladder

Fladder -hiomatarvikkeet soveltuvat muotokappaleiden hiontaan. Fladderin tarjoamilla ratkaisuilla voidaan nopeuttaa ja helpottaa monia käsityövaiheita.

Valmistajan sivuille

Löwer

Harjahiontatekniikan käyttö erilaisissa viimeistely- ja välihionnoissa on yleistynyt merkittävästi. Tämän tekniikan osaaja, saksalainen LÖWER on kehittänyt tehokkaat hiontatekniikat erilaisten muotopintojen (kaluste- ja väliovet, huonekalut) viimeistely- ja välihiontaan. Erilaiset hiomalaikat ja - harjat pystyvät hiomaan vaikeatkin muodot laadukkaasti. Tehtaan nauhahiomakoneet (kapeanauhatekniikka) ovat osaltaan parantamassa ikkunateollisuuden karmi- ja puitepintojen laatua.

Valmistajan sivuille

QuickWood

QuickWood on italialainen hiomakonevalmistaja, jonka valikoimasta löytyy erilaisia harjahiomakoneita sekä erikoishiomatarvikkeita puu-, metalli-, kivi-, tekstiili- ja muoviteollisuuden tarpeisiin. Heidän koneensa ovat hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisiä, ja täten soveltuvat mainiosti myös pienempienkin yritysten koneiksi.

Valmistajan sivuille