• Kategoria

  • Tyhjennä valinnat

Biesse Wood

Biesse Wood on osa Biesse konsernia. Biesse Wood työllistää maailmanlaajuisesti noin 2.100 henkilöä. Tuotantotilaa Pesarossa, Italiassa on yli 120.000 neliömetriä. Perustamisestaan, vuodesta 1969 lähtien, Biesse Group on kasvanut nopeasti ja vahvistanut asemaansa kansainvälisenä toimijana liikekumppaneidensa avulla. Biesse Woodilla on kuusi tuotemerkkiä, joilla kullakin on oma kokemuksensa ja historiansa. Tämä synergia antaa Biesse Groupin tuotekehitykselle mahdollisuuden vastata markkinoiden haasteisiin.

Valmistajan sivuille

Biesse

Biesse CNC-työstökeskukset levyosien sekä massiivipuun jyrsintään ja poraukseen. Koneet soveltuvat myös muovin ja alumiinin työstämiseen. Läpisyöttävät porausautomaatit. Muotokappaleiden reunalistoitusautomaatit.

Valmistajan sivuille

BiesseEdge

Kalusteteollisuus edellyttää tuotantokoneilta luotettavuutta ja suorituskykyä. BiesseEdge on vastaus reunalistoitukseen. Konemallisto sisältää 1- ja 2-puoleiset koneet suorien reunojen listoittamiseen sekä nauha- että listamateriaaleilla. Teknologian ja varustelun joustavuus mahdollistaa myös Softform- reunamuotojen listoittamisen.

Valmistajan sivuille

Handling

BIESSE Handling on valmistanut levynkäsittelylaitteita johtaville kalustevalmistajille jo yli 30 vuoden ajan. Yhtiön suurin voimavara on vuosien myötä saatu kokemus, joka jatkuu uusien, kansainvälistä asiakaskuntaa tyydyttävien tekniikkojen kehittämisellä.

Valmistajan sivuille

Drilling

Porausautomaatit perustuvat Biessen kehittämään teknologiaan. Kalustehelotuksissa Biesse on ollut johtava valmistaja jo pitkään. Kiitos laajan konevalikoiman, Biesse tarjoaa CNC-ohjatut integroidut linjastot poraukseen, heloitukseen, kokoonpanoon ja pakkaukseen.

Valmistajan sivuille

Selco

Biessen Selco tarjoaa levynpaloitteluautomaatit ja kulmasahauslaitteistot kapasiteettialueelle 1- 120 m3/vuoro. Korkealuokkaisten laitteistojen automaattiaste määräytyy asiakkaan tarpeen mukaan.

Valmistajan sivuille

Biesse Systems

Biesse Systems on perustettu vuonna 2000 Biesse Woodin halusta palvella asiakkaita kokonaisissa tehdashankkeissa. Toiminnan ydin on luoda yhdessä asiakkaan kanssa uusimpia tuotantoteknologioita sekä yhdistää tehokkaita ja moderneja tuotantolaitoksia, joissa valmistetaan kilpailukykyisiä ja korkealaatuisia tuotteita.

Valmistajan sivuille

Orma Macchine

Orma Macchine on valmistanut erilaisia hydraulisia puristimia sekä täydellisiä puristinlinjoja jo yli 30 vuoden ajan. Huonekaluteollisuuden alalla Orma on jo seitsemänkymmentäluvulta ollut johtava puristinvalmistaja. Jo 15 vuoden ajan Orma on myös valmistanut kylmälaite- ja rakennusteollisuudelle polyuretaanilevyjen valmistuskoneita.

Valmistajan sivuille

Omal

Omal poraus- ja poratapinlyöntiautomaatit on suunniteltu levykaluste- ja massiivipuutuotteiden, kuten levy-, ja huonekalukomponenttien, laatikon sarjojen sekä erilaisten kehärakenteiden vaakaporaukseen ja tapinlyöntiin. Joustavan ohjauksen ansiosta koneet soveltuvat niin yksittäis- kuin sarjatuotantoonkin.

Valmistajan sivuille

Putsch Meniconi

Putsch® Meniconi on vuonna 1956 Toscanassa, perustettu italialainen yritys. Putsch® Meniconi kehittää päivittäin uusia innovatiivisia levysahoja ja CNC-koneita vastaten tuotannon, tilansäästön ja ajan tarpeisiin. Yritys investoi merkittävän osan liikevaihdostaan tutkimustoiminnan tukemiseen, mikä mahdollistaa jatkuvan kehityksen.  Tuotanto tapahtuu 9000 neliömetrin tiloissa Poggibonsissa, Toscanan sydämessä.

Valmistajan sivuille

Dan-List

Kun on tarve erikoisporakoneesta, Dan-List on kumppanimme. Se valmistaa koneita täyttämään asiakkaan tarpeet ja toiveet: automaattinen syöttö, katkaisut, erikoisporaukset sekä poratapinlyönti.

Valmistajan sivuille