• Kategoria

  • Tyhjennä valinnat

VIET

VIET valmistaa ensiluokkaisia ja moderneja hiomakoneita  – yli 15.000 koneen kokemuksella. Tehdas on vuodesta 2011 lähtien ollut BIESSEn omistama ja muutamassa vuodessa tehtaan kone- ja tuotantoratkaisut on modernisoitu tulevaisuuden yhä vaativampiin tarpeisiin. VIET on tunnettu kestävien teollisuuskoneiden valmistajana. Koneleveydet 350 - 2200 mm korostavat teknologista ylivoimaa, kun tarvitaan luotettavuutta ja tuotantotehoa. Koneet räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Erilaiset rumpu- ja tallayksiköt ovat koneiden perusta ja niiden erilaiset variaatiot mahdollistavat uniikit koneet kuhunkin hiontatarpeeseen. VIET on edelläkävijä rumpu- ja elektronisessa tallatekniikassa, jonka ansiosta lukuisat asiakkaat ympäri maailmaa ovat investoineet VIET -hiontakeskuksiin. Koneiden nauhapituudet ovat 2200 – 3250 mm ja myös metallihiomakoneet ovat osa tehtaan laadukasta tuotevalikoimaa. Suomessa on yli 300 VIET -hiomakonetta monenlaisissa käyttökohteissa. Kun mietit hiontaratkaisuja käänny puoleemme.

Valmistajan sivuille

Makor

Italialainen Makor on puuteollisuuden pintakäsittelylaitteistojen markkinajohtaja maailmassa, niin yksittäiskoneissa kuin pintakäsittelylinjoissakin. Tehtaan tuoteohjelma koostuu hiomakoneista (nauha-, laikka- ja harjayksiköin), levityslaitteistoista (ruisku-, VACUUM-, kitti- ja robottilevittimet), kuivausuuneista (UV, IR, JET AIR, konvektio) sekä niihin liittyvistä mekanisointilaiteista (syöttö- ja pinontalaitteet, kuljettimet) sekä pakkauskoneista. Useat linjatoimitukset lista- ja paneelihöyläämöille, talotehtaille, ikkuna- ja oviteollisuuteen sekä kalusteteollisuuteen ovat Makorin näyttönä vahvasta projektiosaamisesta. Tehtaan omassa laboratoriossa voidaan suorittaa testejä asiakkaiden ja eri ainetoimittajien kappaleilla ja aineilla. Näin löydetään paras ratkaisu erilaisiin tarpeisiin ja voidaan varmistua parhaasta mahdollisesta laadusta pintakäsittelyssä.

Valmistajan sivuille

Finiture

FINITURE srl valmistaa luotettavat, räätälöidyt linja- ja robottiratkaisut teolliseen maalaukseen Tehtaan linjastot ovat ensiluokkaisia ja toimintavarmoja ripustusratamaalaamoita, joissa normaalisti maalataan ikkunoita tai ovia, mutta myös erilaiset huonekalu- yms. tuotteet soveltuvat hyvin ao. linjoille. Radat ovat usein edistyksellisiä ”Power & Free” – ripustusratakuljettimia, joissa kappaleita voidaan ajaa maalauksen jälkeen kuivaamoon, välivarastoon, välihiontaan tai erilaisiin tuotantopisteisiin. Radoissa voi olla RFID-ohjausta, jolloin kuikin vaunu voidaan identifioida ja sen avulla vaikka vaihtaa automaattisesti väriä maalauspisteessä ja näin tehostaa joustavaa tuotantoa. Kuivausteknologiassa FINITURE käyttää usein ns. LDP-kuivailmauuneja, joissa kosteus saadaan olosuhteista riippumatta helposti kuivaustilasta pois. Maalauspisteet voivat olla erilaisilla maalauskaapeilla kuivasuodatuskaapeista talteen ottaviin kylmäseinäkaappeihin. FINITURElla on yhteistyöyritys, jossa heidän linjat ovat teollisessa maalaamokäytössä ja siellä voidaan helposti testata kaikki uudet tuotekehitysprojektit.  FINITURE on tunnettu nimi myös Suomessa ja lukuisat maamme johtavista tuotantolaitoksista käyttävät heidän teknologiaa osana laadukasta tuotantoa.

Valmistajan sivuille

Barberan

Yksi maailman johtava pintakäsittelylinjastojen valmistaja BARBERAN tekee laadukkaat linjastot ekologiseen pintakäsittelyyn. Laitevalikoima soveltuu puu-, lasi- ja graafisen teollisuuden käyttöön. Sovellutukset eri levitysmenetelmin (tela-, valu- ja ruiskulevitys) sekä kuivauslaittein (UV, IR, OPTIOVEN, konvektio) mahdollistavat täydellisten pintakäsittelylinjojen projektitoimitukset hionta- ja puhdistuslaitteineen. Tehokkaat linjaratkaisut löytyvät mm. huonekaluille, keittiökalusteille, ovi- ja ikkunateollisuuteen sekä lattiateollisuuteen. Laitteistot edustavat viimeisintä teknologiaa ja useat kehitetyt sovellutukset takaavat tehtaan asiakkaille parhaat ratkaisut pintakäsittelyyn. Myös tehokkaat printtaus- ja telapainolinjat mahdollistavat edulliset ja laadukkaat pinnat BARBERAN asiakkaiden tuotteille.

Valmistajan sivuille

Tecnolegno

Reunahiontatekniikan uranuurtaja TECNOLEGNO on kehittänyt tehokkaat hiontalaitteet huonekalu- ja rakennuspuuteollisuuden hiontatarpeisiin. Erilaiset 1- ja 2-puoliset hiomakoneet ja -linjat erilaisine nauha- ja laikkahiomayksiköineen mahdollistavat ensiluokkaisen laadun silloin, kun halutaan parasta. Erityisesti tehtaan tallahiontatekniikka yhdistyneenä vankkaan kone- ja syöttöketjurakenteeseen mahdollistaa erilaiset hionnat laadukkaasti. Muotokappaleiden hiontaan tehtaan CNC-ohjattu hiontakeskus on tehokas kone perinteisen CNC-työstökoneen rinnalle suorittamaan reunojen viimeistelyn.

Valmistajan sivuille

Casadei

Italialainen tunnettu konevalmistaja CASADEI on kehittänyt laadukkaat leveänauhahiomakoneet pienen ja keskisuuren teollisuuden ja oppilaitosten tarpeisiin. Koneet ovat kestäviä ja käteviä ns. peruskoneita kalibrointi-, viimeistely- ja välihiontaan. Koneiden työleveydet ovat 950, 1100 ja 1350 mm ja nauhoja voi koneissa olla yhdestä kolmeen. Erilaiset rumpukovuudet sekä hiomatallavaihtoehdot mahdollistavat koneiden räätälöinnin asiakkaiden tarpeiden mukaan. Erityistä kiitosta koneet ovat saaneet helppokäyttöisyydestään, laadukkaasta hiontatuloksesta ja vankoista rakenteistaan. Koneiden ohjauslaitteet voivat olla ns. perinteinen painonappiohjaus tai vaikka 10,4” värinäytöllä varustettu monipuolinen CNC-ohjaus. Elektronisesti ositettu CASADEI - talla on erityisen tarkka ja myös epähomogeeniset kappaleet voidaan koneilla hioa laadukkaasti.

Valmistajan sivuille

Löwer

Harjahiontatekniikan käyttö erilaisissa viimeistely- ja välihionnoissa on yleistynyt merkittävästi. Tämän tekniikan osaaja, saksalainen LÖWER on kehittänyt tehokkaat hiontatekniikat erilaisten muotopintojen (kaluste- ja väliovet, huonekalut) viimeistely- ja välihiontaan. Erilaiset hiomalaikat ja - harjat pystyvät hiomaan vaikeatkin muodot laadukkaasti. Tehtaan nauhahiomakoneet (kapeanauhatekniikka) ovat osaltaan parantamassa ikkunateollisuuden karmi- ja puitepintojen laatua.

Valmistajan sivuille

QuickWood

QuickWood on italialainen hiomakonevalmistaja, jonka valikoimasta löytyy erilaisia harjahiomakoneita sekä erikoishiomatarvikkeita puu-, metalli-, kivi-, tekstiili- ja muoviteollisuuden tarpeisiin. Heidän koneensa ovat hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisiä, ja täten soveltuvat mainiosti myös pienempienkin yritysten koneiksi.

Valmistajan sivuille

Volpato

Kapeanauhakoneet on valmistettu vuodesta 1957 alkaen laadukkaasti VOLPATOn tehtaassa. Hyvin suunnitellut ja viimeistellysti valmistetut reunahiomakoneet ovat saaneet kiitosta käyttäjiltään. Koneiden rakenteet ovat vankkatekoisia ja ominaisuudet varusteineen tyydyttävät vaativatkin hiomatarpeet. Tehtaan suosikkimallit LBK ja NTS ovat Suomessa lukuisien puuverstaiden ja koulujen perushiomakoneita. Kun laatu ratkaisee valinta yleensä on VOLPATO.

Valmistajan sivuille