• Kategoria

  • Tyhjennä valinnat

FIN

FIN-liimanlevittimillä liima levitetään työkappaleeseen telan avulla. Levittimen leveys voi olla 250 - 2200 mm ja se voi olla yksi- tai kaksipuolinen. Kappaletavaran reunaliimoitukseen tarkoitettu levitin on varustettu pystytelalla. Levitin voidaan varustaa automaattisella liimansyöttölaitteistolla. FIN valmistaa myös harjakoneita työkappaleiden puhdistukseen sekä liimanlevittimien ympärillä tarvittavia kuljetinpöytiä.

Valmistajan sivuille

Kuper

Viilunvalmistustekniikan kehittäjänä tunnettu KUPER valmistaa konetehtaassaan kaikki viilunvalmistuksessa tarvittavat laitteet. Tehokkaat leikkurit pitkittäis- ja poikittaisleikkaukseen ja toimintavarmat liitoskoneet zig zag - ja liimasaumamenetelmällä varmistavat laadukkaat viilusaumat. Toimitamme mielellämme myös koneissa tarvittavat saumauslangat ja tarvikkeet kaikkiin toimiviin viilutuslaitteisiin.

Valmistajan sivuille

Langzauner

Itävaltalainen Langzauner valmistaa ensiluokkaiset ja laadukkaat viilusahat manuaali- ja automaattikoneina. Sahayksikön lisäksi koneet voidaan varustaa mm. viimeistelyhöyläyksiköllä ja numeerisilla takavasteilla. Langzaunerin koneet ovat ylivoimaisia myös reuna- ja pitkänauhahionnassa.

Valmistajan sivuille

Untha

Jätemurskainten (puu- ja kierrätysmateriaalit) asiantuntija, itävaltalainen UNTHA valmistaa lähes sadan henkilön voimin laadukkaita murskaimia teollisuuden tarpeisiin. Tehtaan koneet ovat 1-, 2- tai 4-roottorisia konemalleja, joista kuhunkin murskaustarpeeseen löytyy oikea kone. Lukuisat tekniset yksityiskohdat eri konemalleissa mahdollistavat tehokkaat ja kestävän murskauksen jatkuvatoimisesti myös isoissa laitoksissa. Laitteiden suorituskyky ja toimivuus ovat saaneet kiitoksia myös Suomen teollisuudesta ja tehtaan osaamista kuvastaa myös merkittävät referenssit maailmanlaajuisessa suurteollisuudessa. Varastossamme aina koemurskausmahdollisuus - tule testaamaan!

Valmistajan sivuille

Haas

Saksalainen HAAS on raaka-aineiden kierrätykseen tarkoitettujen laitteiden valmistaja. Tehtaan valmistusohjelma sisältää mm. mobiilimurskaimet, rumpuhakkurit, vasaramyllyt, esimurskaimet, seulat, kuljettimet ja täydelliset järjestelmät jätteen käsittelyyn. Tehdas on tunnettu kestävien ja laadukkaiden laitteiden valmistajana.

Valmistajan sivuille

Fagus-GreCon

Fagus-GreCon on valmistanut luotettavia kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmiä yli 30 vuoden ajan. Alallaan maailman suurimman toimittajan laitteistoja on asennettu ympäri maailman yli 30 eri teollisuuden alalle ja yli 100.000 kohteeseen. Laitteistokokoonpano suunnitellaan aina kohteen mukaan ja tinkimättä tehtaan, vakuutusyhtiöiden tai viranomaisten antamista määräyksistä.

Valmistajan sivuille

Unifog

Unifogilta laitteistot tuotantotilan ilmankosteuden hallintaan. Kun ongelmana on esimerkiksi staattinen sähkö, materiaalien kuivuminen, limakalvojen kuivuminen ja pölyhaitat, Unifog-kostutuslaitteisto on ratkaisu ongelmaan. Tuotantotilojen kostuttaminen kuivina vuodenaikoina vähentää puun elämistä sekä sitoo pölyä, jolloin tuotannon laatu paranee. Kosteudeltaan tasainen ilma on myös terveyden ja työviihtyvyyden kannalta tärkeä.

Valmistajan sivuille

Di Più

Italialainen DI PIÙ on erikoistunut laadukkaiden brikettikoneiden valmistukseen. Tehdas on valmistanut brikettikoneita jo 30 vuoden ajan ja koneet soveltuvat mm. puulle, metallilastulle, paperille, tekstiilipölylle, muoville yms. Di Più voi toimittaa briketin valmistukseen myös koko tehtaan raaka-aineen varastoinnista aina briketin pakkaukseen asti. Tuoteperheessä löytyy brikettikone eri raaka-aineille ja kapasiteetille - 3 mallia: BRIK MB, METALBRIK HB ja OLEOBRIK HB. Tehokkuus, luotettavuus ja laatu ovat tehtaan arvoja ja kuvaavat myös brikettipuristimia.

Valmistajan sivuille

P. Blakstad

Norjalainen P. Blakstad toimittaa vankkoja hydraulitoimisia lastunpaalaimia. Tuotevalikoimasta löytyy lastupaalain kapasiteetille 60 ja 100 paalia / tunti. Laitteisto soveltuu hyvin keskisuurille ja pienille höyläämöille, jotka haluavat tehdä lastusta helposti käsiteltävän, säilytettävän ja myytävän purupaalin.

Valmistajan sivuille

Plasticband

Tehokkaat ja toimintavarmat käärintäpakkauslaitteet valmistaa PLASTICBAND. Tehtaan mallisto on aina pienestä nipunkäärintäkoneesta aina isoon automaattikoneeseen, jolla vaikka kalusterungot menevät varmatoimisesti suojapakettiin.

Valmistajan sivuille

Göckel

Tasohiomakoneiden valmistaja Göckel valmistaa laadukkaita tasohiomakoneita hakkurin ja sorvin terien hiontaan. Göckelin koneet soveltuvat myös konepajateollisuuden erilaisiin tasohiontatöihin.

Valmistajan sivuille

Urban Machinery

Saksalainen U-R-B-A-N tarjoaa yli kuuden vuosikymmenen kokemuksella tuotantokoneita ja -linjoja muovi-ikkunateollisuudelle.  Valikoimasta löytyy mm. katkaisu- hitsaus- ja kulmanputsauskoneet muoville.

Valmistajan sivuille

Lap-Laser

Lap-Laser on saksalainen laser-projektori valmistaja. Lap-Laser valmistaa laadukkaita projektoreita, joiden käyttö ja asennettavuus ovat helppoudeltaan omaa luokkaansa. Projektoreita käytetään manuaalisen mittaamisen vähentämiseksi niin ristikko- kuin elementtiteollisuudessa.

Valmistajan sivuille