BIESSE VIET OPERA R -ROBOTTIHIOMAKONE

VIET Opera R on kaikkea muuta kuin perinteinen leveänauhahiomakone: Työstökappaleiden hionnasta huolehtii robotti, jonka käytettävissä on useampia eri hiomakonepäitä. Oikea kone tuotantoon, jossa käsihionnan tilalle halutaan tasalaatuisuutta, tarkkuutta ja automaatiota.

Vietin hiomakoneita on valmistettu jo yli puolen vuosisadan ajan Italiassa laadusta tinkimättä. Opera R on ehkä Vietin valmistamista koneista kaikista edistyksellisin, mikäli mittapuuna on automaation määrä hyvinkin perinteisessä puuteollisuuden työnvaiheessa. Opera R onkin erinomainen vaihtoehto silloin, kun halutaan päästä eroon käsihionnasta, mutta hiottavat tuotteet ovat muodoltaan sellaisia, että niiden hionta ei enää onnistukaan perinteisellä leveänauhahiomakoneella.

Opera R -mallissa eri hiomapäitä on valittavissa perinteisestä oskilloivasta 150 mm hiomapyöröstä aina neliskulmaiseen hiontapäähän saakka. Kuten esimerkkivideoista käy ilmi, niin hiomakonemakasiiniin mahtuu yhteensä jopa kahdeksan eri hiomapäätä mitä erilaisempia pintoja varten. Moduloitavan tuoterakenteen ansioista on mahdollista toteuttaa mitä erilaisemmatkin tuotantovaatimukset kustannustehokkaasti.

Kerromme mielellämme lisää Opera R -robottihiomakoneen mahdollisuuksista, sekä räätälöimään siitä juuri teidän tuotantoonne ja tarpeisiinne soveltuvan.

  • Työleveys (maksimi): 760 mm
  • Työkappaleen syöttönopeus: 2–10 m/min
  • Varustettavissa jopa kahdeksalla eri hiontapäällä
Linkki valmistajan sivustolle

Kysy lisääTakaisin tuotelistaukseen

Sinua palvelee

Aluemyynti

Veli-Pekka Heliander
Aluemyyntipäällikkö, Lounais-Suomi ja Uusimaa

050 551 6443
veli-pekka.heliander@penope.fi

Jani Hiula
Aluemyyntipäällikkö Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö massiivipuukoneet

040 577 7368
jani.hiula@penope.fi

Atte Kekkonen
Aluemyyntipäällikkö Kaakkois-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 296 3952
atte.kekkonen@penope.fi

Timo Kärkölä
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

0500 617 970
timo.karkola@penope.fi

Antti Rannos
Aluemyyntipäällikkö Itä- ja Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 970 4094
antti.rannos@penope.fi

Tuotevastaava