JKF DS -SUODATUSJÄRJESTELMÄ

JKF DS on syklonimainen puhallussuodatin, joka toimii sekä yli- että alipaineisena. Laitteisto on toimintavalmis kokonaisuus sisältäen imupuhaltimen suodattimen yläosassa.

Automaattinen puhdistus paineilmalla. Soveltuu hienoille pölyille, esimerkiksi välihiontaan, hiekkapuhallukseen, hitsauskaasuille yms.

JKF- puhallussuodatin DS:ssa imupuhallin on asennettu suoraan suodattimen yläosan, jolloin erillistä puhallinta ei tarvita. Suodatettava materiaali ohjataan suodattimien alapuolelle ja ilma ja pöly suodatetaan suodatinletkujen tai suodatinpatruunoiden avulla. Suodatin soveltuu hienoille pölyille, esimerkiksi välihiontaan, hiekkapuhallukseen, hitsauskaasuille yms. Automaattinen suodattimien puhdistus paineilmalla, jolloin suodatin voi toimia jatkuvatoimisesti. Suodattimen pohja joko kartiomaisena tai tasapohjana varustettuna purkaimella. Suodatin voidaan varustaa pölyn keräysastialla tai lokerosyöttimellä, joka annostelee pölyn suodattimesta ulos .  Suodatin toimii alipaineisena. Suodattimen erittäin pieneen tilaan ja on nopea asentaa. Suodatusmateriaali valitaan suodatettavan ilman mukaan.

Linkki valmistajan sivustolle

Kysy lisääTakaisin tuotelistaukseen

Sinua palvelee

Aluemyynti

Veli-Pekka Heliander
Aluemyyntipäällikkö, Lounais-Suomi ja Uusimaa

050 551 6443
veli-pekka.heliander@penope.fi

Jani Hiula
Aluemyyntipäällikkö Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö massiivipuukoneet

040 577 7368
jani.hiula@penope.fi

Atte Kekkonen
Aluemyyntipäällikkö Kaakkois-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 296 3952
atte.kekkonen@penope.fi

Timo Kärkölä
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

0500 617 970
timo.karkola@penope.fi

Antti Rannos
Aluemyyntipäällikkö Itä- ja Länsi-Suomi, Tuotepäällikkö Biesse

044 970 4094
antti.rannos@penope.fi

Tuotevastaava