Penope -hybridipelti korvaa perinteisen kesä-talvipellin

Hybridipelti jakaa suodattimen paluuilman joko sisälle halliin tai ulos ja samalla ohjaa ulkoa raitista ulkoilmaa korvausilmapuhaltimella halliin samassa suhteessa kuin suodattimelta tulevaa ilmaa ohjataan ulos. Hybridipellillä on mahdollista myös ohjata samanaikaisesti vain osa suodattimelta tulevasta ilmasta sisään, jolloin osa halliin tulevasta korvausilmasta otetaan myös ulkoa.

Hybridipelti korvaa tuotantotiloissa yleisesti käytössä olevan kesä-talvipellin, joka ohjaa purunpoistojärjestelmässä olevan ilman joko takaisin tuotantotilaan tai ulos. Ilmaa ulos ohjattaessa syntyy halliin alipaine, koska korvausilma ohjataan ulos eikä palauteta takaisin tilaan.

Hybridipelti on aktiivinen versio perinteisestä kesä-talvipellistä. Hybridipelti mahdollistaa palautusilman määrän säädön aktiivisesti ajon aikana. Pellillä on mahdollista auttaa hallin lämpötilan hallintaa sekä välttää alipaineen syntymistä halliin. Hybridipellin kanavapuhallinta on mahdollista käyttää, vaikka muu suodatuslaitteisto ei olisi käytössä. Näin kanavapuhaltimella voidaan esim. yön aikana puhaltaa viileää ilmaa tuotantotiloihin.

Lue myös:
Toimivan ja huolletun purunpoistojärjestelmän merkitys tuotannossa
Suodatinlaitteiston optimaalinen mitoitus
Purunpoistopuhaltimet osana toimivaa purunpoistojärjestelmää
Purunpoistoputkiston optimaalinen mitoitus
Pneumaattisten siirtolinjojen korvaaminen mekaanisilla kuljettimilla

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä purunpoistojärjestelmänne kuntoon!

Uudet ratkaisut ja olemassa olevan linjan optimoinnit:
Tuotepäällikkö kipinänilmaisu- ja suodatinjärjestelmät
Juha Koikkalainen
puh. 040 590 5967
juha.koikkalainen@penope.fi

Purunpoistotarvikkeet:
Jukka Mäkelä
puh. 040 587 2038
jukka.makela@penope.fi